Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Rosenheim

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Rosenheim

Rosenheim ligger ved foden af ​​Alperne og er en af de byer i Tyskland der har været i stand til at bevare meget af sin oprindelige charme fra det 14. århundrede. Gå gennem Mittertor, en af de 5 tilbageværende byporte. Gå en tur i gågaderne, tag en snack og en drink, og nyd en smuk dag.

Salt skabte et fundament for Rosenheim selv om det er glemt i dag. En af de få tilbageværende artefakter er saltvands pumpehuset. Du kan se pumpehuset sammen med en byguide. I de gamle saltværker er der et teater der tilbyder næsten 400 forskellige begivenheder i løbet af året.

Brug noget tid på at vandre gennem Art Mill. Dette er udstillingslokaler for lokale kunstnere og på den øverste etage er der skiftende udstillinger gennem året.

Kinstweise parken har et 3D kunstværk udstillet hele året rundt. Riedergarten er et mesterværk fra det 18. århundrede der har været en sommerhave siden 1925.

Udflugter fra Rosenheim

Burg Hohenzollern

Herrenchiemsee ligger på en ø i Chiemsee, Bayers største sø, og er et kompleks af to paladser. Det nye palads er det største af kong Ludwig IIs paladser og er en kopi af Versailles, der undertiden endda overgår originalen og har, dengang, sjældne faciliteter fra det 19. århundrede som rindende vand, toiletter og centralvarme.

Det nye palads, kong Ludwig II museet og augustinerklosteret er åbent hele året rundt, dagligt fra 9:00 til 18:00. Den sidste guidede tur starter en time før lukketid.

Burg Hohenzollern
83209 Herrenchiemsee

www: Website

Rejser til Rosenheim, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Rosenheim og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourist Information Rosenheim

im Parkhaus P1
Hammerweg 1
83022 Rosenheim

T: +49 8031 365 90 61
F: +49 8031 365 90 60

www: website link

Tourismus Bayern

Bayern Tourismus Marketing GmbH
Arabellastraße 17
81925 München

T: +49 (0) 89/21 23 97-0
F: +49 (0) 89/21 23 97-99

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...
FAQ Wiki og fakta om landet

Tyskland i historiebøgerne

#History Tysklands historie video Historie kort fortalt I meget af sin varierede og interessante historie har Tyskland kun været ét samlet land i kort tid. I stedet...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Rosenheim
light rain
20.2 ° C
21.9 °
19.6 °
93 %
3.5kmh
98 %
fre
19 °
lør
19 °
søn
24 °
man
24 °
tirs
26 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Rosenheim
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Rosenheim #iRosenheim #VisitRosenheim #deinbayern #Bavaria #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her