Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Roseau

Dominica

#Dominica Rejser til Dominica Dominica er et selvstændigt ørige, der ligger i øgruppen, Windward Islands, i de Små Antiller i det østlige Caribiske hav. Den ligger...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Roseau

Roseau som er hovedstad i Dominica, blev grundlagt, hvor der i oldtiden lå en landsby af indfødte langs øens vestkyst.  Selve byen indeholder en unik kombination af kolonial og moderne fransk arkitektur, men de virkelige seværdigheder i Roseau er naturvidunderne omkring den.

Varme kilder findes i overflod i Dominica, og der findes specielt mange af dem i bakkerne omkring Roseau. En af de unikke attraktioner, besøgende finder, er den Kogende Sø, der ligger omkring 10 km øst for byen. Temperaturmæssigt er det verdens næst-varmeste sø med temperaturer op til 92˚C. Man skal hike omkring 3 timer i hver retning.

Søen er en del af Morne Trois Pitons Nationalpark, der byder på adskillige mudderhuller, gejsere, vandfald og springvand, man kan finde. Man kunne planlægge en hel ferie bare med de forskellige vandrestier, denne park tilbyder. Den blev etableret i 1975, og der er i alt næsten 70 km2 at gå på opdagelse på.

Familielivet er vigtigt i Roseau. Her vil du ikke finde, at internationale brands styrer din ferie. De fleste forretninger har været familieejet i mange generationer, herunder hoteller og mindre resorter. Du vil finde familier, der leger sammen på byens grønne områder, hygger sig på byens samlingssteder eller sidder og sludrer udenfor en cafe. Det er virkelig et sted, hvor man føler sig helt hjemme.

Hvis du elsker et godt eventyr, vil du påskønne de forskellige muligheder, du får i Roseau. Planlæg dit ophold og gør dig klar til en fantastisk ferie.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Roseau Tourist Information

5 – 7 Great Marlborough Street
Roseau, Commonwealth of Dominica

T: +767 448-2045

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Dominicas turistkontor

#Touristboard Dominica Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM GOOGLE+ #Dominica #visitDominica #iDominica #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Roseau
broken clouds
32.4 ° C
32.4 °
30 °
58 %
2.6kmh
75 %
tors
32 °
fre
28 °
lør
29 °
søn
28 °
man
28 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Roseau
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Dominica #Roseau #iRoseau #visitRoseau #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her