Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Roscoff

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Roscoff

Byen med dybvandshavnen er bedst kendt for at være en færgedestination, men Roscoff har meget mere at byde på end man skulle tro. Den lille by er noget helt for sig selv og byder på en lang række smukke udsigter og gæstfrie indbyggere, som kun en lille by kan. Læs videre for at finde ud af hvad du kan forvente fra et besøg til Roscoff.

Tag en tur til Enez Vaz.

Denne lille ø har færre end 600 faste indbyggere. Øen er udstyret med et fyrtårn og Georges Delaselle botaniske haver som er åbne hver dag, bortset fra torsdag. Det koster lidt at få adgang til haverne, men de byder på så mange vidunderlige stier og planter, at det er værd en øre værd. Haverne byder derudover også på en begravelsesplads fra bronzealderen. Hvis du gerne vil besøge en botanisk have men ikke vil besøge Enez Vaz kan du bare besøge den i Roscoff.

Besøg den lokale sognekirke.

Kirken stammer fra det 16. århundrede og tilbyder et unikt indblik i arkitektoniske kendemærker ved gotisk og renæssancearkitektur. Den har et smukt og unikt layout, både udenfor og indenfor, som byder på fantastiske udforskningsmuligheder.

Kig forbi Marie Stuarts hus.

Det siges af Mary Stuart forlod sit hjem i Skotland til fordel for hendes hjem i Frankrig. Det hjem som det siges, at hun boede i mens hun var i Roscoff blev først bygget mere end et årti efter, at hun forlod byen, men Marie Stuarts hus er alligevel et godt besøgssted.

Med sine kommercielle gallerier byder Roscoff besøgende på muligheden for at udforske lokalkunst. Derudover byder byen på masser af muligheder for at tage på tur og slappe af på en unik måde, uanset om du er klar til en færgetur eller ej. Drik en kop kaffe eller en øl og nyd byens udsigter.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Roscoff Tourist Information

Office du Tourisme Roscoff
Quai d’Auxerre
29680 Roscoff

T: +33 2 98 61 12 13

www: Website Link

Tourisme Bretagne

Comité Régional du Tourisme de Bretagne
1 Rue Raoul Ponchon
35069 Rennes Cedex

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Frankrig

#Frankrig #Covid19 Coronavirus status / statistik - Frankrig Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Frankrig i historiebøgerne

#History Frankrig Historie Video Historie kort fortalt Skeletter fundet i huler i det 19 århundrede i Vézère-dalen tyder på, at neandertalere var de første mennesker, der boede...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency

Hvad spiser man i Frankrig

#Foodie Frankrig Foodie Video Mad i Frankrig Mange syntes at fransk mad er det bedste køkken i verden. Fra utrolig bagning til verdenskendte Michelin-stjernerestauranter stikker landets kulinariske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Roscoff
broken clouds
21.4 ° C
22.3 °
20.5 °
84 %
3.6kmh
75 %
man
21 °
tirs
20 °
ons
20 °
tors
20 °
fre
19 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Roscoff
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Roscoff #iRoscoff #VisitRoscoff #Bretagne #Brittany #VisitBretagne #VisitBrittany #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her