Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Rosarito

Mexico

#Mexico Rejser til Mexico Der findes to tilgange til at opleve fantastiske Mexico. Den første går ud på at besøge kystnære hoteller og de diverse udforskningsmulighederne de...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Rosarito

Byen Rosarito ligger langs Stillehavskysten lige syd for grænsen, som Mexico deler med USA. Som mange grænsesamfund ser det et blomstrende natteliv i weekenderne og på nogle helligdage, når amerikanske unge kommer ned for at drage fordel af den lavere drikkealder. Uden for disse tidspunkter finder du, at Rosarito er et roligt, roligt og afslappet feriested.

Det er kun få miles væk fra Tijuana for dem, der ønsker at tage på en dagstur.

Stranden i Rosarito er den primære attraktion. Det er her samfundet kommer til at samles hele dagen. På et hvilket som helst tidspunkt kan du finde et bryllup, der spiller livebands og familier, der nyder det varme vejr.

Der er masser af madleverandører, der ligger langs stranden, så du bliver aldrig sulten. Sørg for at få fat i nogle håndlavede tacoer i løbet af din tid på stranden. Bliv ved med lastbilerne, så finder du fantastisk mad til priser, du ikke vil tro på.

Hvis du ikke er blandt folkemængderne, så prøv at besøge Rosarito mellem januar og marts. Nogle dage finder du ud af, at du har stranden helt for dig selv. Vejret forbliver mildt her hele året, så det eneste virkelige problem er den kølige brise, der nogle gange blæser ind ud for Stillehavet.

Mulighederne for at udforske inkluderer ridning på stranden og forskellige vandsport. Dybhavscharter er undertiden også en mulighed.

Rosarito tilbyder masser af sjov, masser af energi og en chance for at udforske den mexicanske kultur. Du vil opdage, at en rejse her er en, der absolut er værd at lave.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Rosarito Tourist Information

Río Blanco 11, Obrera
22703 Rosarito

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Forbud og restriktioner mod E-cigaretter

Flere og flere rygere skifter fra normale cigaretter til e-cigaretter af forskellige årsager. Men husk på at i nogle lande er e-cigaretter forbudt, i...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Mexico valuta, Peso

1 Peso = 100 centavos. 5¢, 10¢, 20¢, 50¢ centavos $1, $2, $5, $10, $10 Pesos$20, $50, $100, $200, $500, $1000 Pesos Mexican National Bank #Mexico #Peso #mxn...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Rosarito
broken clouds
21.5 ° C
24 °
20.5 °
78 %
1.3kmh
73 %
søn
26 °
man
25 °
tirs
25 °
ons
26 °
tors
25 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Rosarito
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Mexico #Rosarito #iRosarito #visitRosarito #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her