Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Road Town

Britiske Jomfruøer

#BritishVirginIslands Rejser til Britiske Jomfruøer De Britiske Jomfruøer ligger i Leeward Islands og er en del af kæden af Jomfruøer, som til dels hører under USA,...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Road Town

Road Town er hovedstad for de Britiske Jomfruøer. Den ligger på Road Harbor langs øens sydlige kyst.  Den er et naturligt adgangspunkt til de Amerikanske Jomfruøer og resten af det Caribiske hav med sin centrale beliggenhed.

Det siges, at ”alle veje fører til Road Town,” hvilket vil sige, at du har masser af muligheder for at gå på opdagelse. Sørg for at besøge byens vigtigste sted, Færgekajen, såvel som Main Street området, hvor du vil finde forskellige forretninger, restauranter og aktiviteter, du kan nyde. Tag ned til Village Cay Marina, hvor du vil få glimrende lejlighed til at strække benene, mens du oplever de storslåede udsigter.

Et besøg til de Britiske Jomfruøer er ensbetydende med at tilbringe mange dejlige timer på stranden. To fantastiske steder at overveje er Smuggler’s Cove og Cane Garden Bay Beach. Førstnævnte er en meget afsides strand med hvidt sand og nem adgang til vandet. Sidstnævnte strand er lidt mere uberørt, men giver dig stadig fremragende muligheder for at slappe af og have det sjovt i solen.

Vandsport er altid en mulighed i Road Town. Du kan leje en charterbåd og tage ud og sejle, få en vidunderlig snorkel oplevelse eller nyde dykkersteder i verdensklasse, som ligger spredt rundt omkring på de Britiske Jomfruøer. Det er også sjovt at tage en sightseeingtur på øerne for at lære området bedre at kende.

Road Town har over 3 århundreders gæstfrihed på bagen. Hvis du gerne vil på tropeferie, skal denne by være øverst på listen over rejsemål.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Britiske Jomfruøers turistkontor

#Touristboard British Virgin Islands Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM GOOGLE+ #BritishVirginIslands #visitBritishVirginIslands #iBritishVirginIslands #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Road Town
scattered clouds
26.8 ° C
26.8 °
25.6 °
76 %
7.5kmh
45 %
tirs
28 °
ons
28 °
tors
28 °
fre
28 °
lør
28 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
RoadTown
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#BritishVirginIslands #RoadTown #iRoadTown #visitRoadTown #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her