Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Rio De Janeiro

Brasilien

#Brazil Rejser til Brasilien Det er nærmest umuligt ikke at forelske sig i Brasilien. For det første har landet en ubeskriveligt fantastisk kultur som er bygget...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Rio De Janeiro

Med sin skønhed og den lette adgang til naturvidundere er Rio de Janeiro et sydamerikansk mesterværk. Dele af byen er blevet opført som verdensarvssted i 2012 på grund af sin kultur.

Højt hævet over byen er den verdensberømte kristusstatue. Statuen er 30 meter høj, stående på en 8 meter piedestal, den står på toppen af ​​Corcovado bjerget i Tijuca Forest National Park. Statuen blev færdiggjort i 1931 og udsigten fra toppen er storslået og vil være hele turen værd uanset om der er statuen eller ikke.

En nylig tilføjelse til, hvad Rio de Janeiro tilbyder, er Museum of Tomorrow. Dette havnefrontmuseum tilbyder 5 forskellige områder at udforske nærmere, hvilket giver besøgende mulighed for at udforske ideer mere end at gå gennem udstillinger og se på genstande.

Strandene i Rio de Janeiro er verdensberømte for deres skønhed, faciliteter og aktiviteter. Den bedst kendte strand er Copacabana, som tilbyder en utrolig strandpromenade at udforske og nyde. Et alternativ er Red Beach, hvis du foretrækker at undgå de vildt store folkemængder på Copacabana. Denne strand er roligere, mindre og det perfekte sted at nyde en solnedgang.

Kulturelle begivenheder er også en vigtig del af livet i Rio de Janeiro. Karneval er den mest populære fest, med parader der viser kombinationen af ​​portugisiske, franske og tyske, afrikanske og alle de andre kulturer, der har hjulpet til at forme byen. Begivenheder omkring nytårsaften byder også på en festlig atmosfære, mens den årlige Rock in Rio festival har omdannet sig til en verdensklasse begivenhed.

Rio de Janeiro inviterer dig til solskin og eventyr. Alt du skal gøre er at acceptere invitationen.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Rio De Janeiro Tourist Information

R. Jardim Botânico 1008
Jardim Botânico
Rio de Janeiro RJ 20470-050

T: +55 21 3874 1808

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Brasiliens turistkontor

#Touristboard Brazil Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO  #Brazil #visitBrazil #iBrazil #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Brazilien valuta, Real

1 Real = 100 centavos. 1, 5, 10, 25, 50 centavos 1 Real2, 5, 10, 20, 50, 100 Real Banco Central do Brasil#Brazil #real #brl #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Rio de Janeiro
broken clouds
18.4 ° C
19 °
17.1 °
53 %
5.1kmh
75 %
tors
18 °
fre
18 °
lør
19 °
søn
22 °
man
24 °

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
RioDeJaneiro
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Brazil #RioDeJaneiro #iRioDeJaneiro #visitRioDeJaneiro #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her