Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Reykjavik

Island

#Iceland Rejser til Island Island har et af de mest alsidige landskaber i verden, og man kunne bruge en hel ferie bare på at opleve naturskønheden. Fra...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Reykjavik

Reykjavik er en fantastisk by, der ligger i et vildt og lige så utroligt land. Dette land er enhver fotografs drøm, da dets barske landskaber, stenrige kyster og ikoniske monumenter ses ofte på en baggrund af nordlys.

Byen er også en af de sikreste på planeten, da der aldrig har været en dokumenteret konfrontation mellem politiet og en kriminel med en dødelig udgang. Det er verdens mest nordlige hovedstad af et uafhængigt land, og denne moderne by blev grundlagt i det 18. århundrede. Dog har området været beboet siden det 8. århundrede.

Tag en cykeltur rundt langs kysten

Island er en ø, hvis landskab konstant ændrer sig, og der er mange naturlige vidundere at udforske. Du bør tage uden for byen for at se gejsere og tage på hike gennem bjergene, men hvis du har mere lyst til at blive i byen, er der også eventyr der. Vi anbefaler dig at leje en cykel og køre rundt på den cykelsti, der følger kystlinjen rundt. Hvis du begynder i byens centrum, vil du stadig kunne se geotermiske områder, vandfald og de udsøgte udsigter, der gør Reykjavik til et smukt sted at besøge.

Når du er færdig med din cykeltur, vil vi foreslå dig at hoppe på en båd og se nogle af naturens dejligste steder. Hvis du starter i den smukke gamle havn, vil du kunne tage en rundtur i de omkringliggende farvande og hvaler og andre former for marineliv, der ofte besøger denne by. De guidede ture har så minimal indvirkning på miljøet, at de både er Earth Check og Blue Flag certificerede.

Nattelivet i Reykjavik er berømt verden over

Hvis du kommer til Reykjavik, skal du simpelthen opleve byens natteliv mindst en gang, mens du er der. De fleste barer inde i byen holder åbent til kl. 1 de fleste aftener og der er forlænget åbningstid kl. 3:00 om torsdagen og derefter gennem weekenden. Jammith, som det kaldes af de lokale, er ofte gratis at deltage i, men der kan være entre for spillesteder, der spiller levende musik.

Måske er du ikke rigtig til værtshuse? Der ligger mange pubber og klubber spredt over hele byen, så der er noget for stort set enhver smag. Drikkealderen er 20 i Island, så sørg for at have legitimation med, hvis du ser yngre ud, end du er! Vores personlige anbefaling er Sæmundur i Sparifötunum, som er en gastropub på KEX vandrerhjemmet. God mad, gode priser og en afslappet atmosfære sender bekymringerne på porten og holder dem væk!

Reykjavik er en by med en unik charme, der ikke findes noget andet sted i verden. Uanset om du bruger byen som en base for at udforske resten af ​​denne dejlige ø, eller om du bare kommer til byen for at gå i byen hver aften, er der altid noget frisk og nyt at se her.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Islands turistkontor

#Touristboard Iceland Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE INSTAGRAM #Iceland #visitIceland #iIceland #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Island

#Island #Covid19 Coronavirus status / statistik - Island Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Island

#Foodie Island Foodie Video Mad i Island Med både skandinaviske og europæiske påvirkninger er det islandske køkken kommet langt i de seneste årtier og er begyndt at...
FAQ Wiki og fakta om landet

Island i historiebøgerne

#History Islands historie video Historie kort fortalt De første kendte indbyggere i nationen Island var irske munke og eneboere, der kom til øen i det 8. århundrede....

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Reykjavik
overcast clouds
5.8 ° C
5.8 °
4.9 °
81 %
2.1kmh
100 %
ons
8 °
tors
8 °
fre
12 °
lør
10 °
søn
10 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
REYKJAVIK
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Reykjavik #iReykjavik #VisitReykjavik #Iceland #VisitIceland #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her