Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Regina

Canada

#Canada Rejser til Canada Canada føles som hjem. Uanset om du vælger at gå en tur langs byens havn, udforske de mange maleriske bjergruter, eller fare...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Regina

Regina blev grundlagt i en region der var flad og næsten uden bevoksning. Kun en lille kilde var i området og denne blev dæmmet op af byplanlæggere, så de første indbyggere i regionen kunne nyde en lille sø. I løbet af tiden er Regina imidlertid vokset til en by med flere parker og grønne områder og en by med masser af teater, musik og kulturelle oplevelser.

Hvis du elsker en god udendørs ferie og en aktiv ferieoplevelse er Regina det perfekte sted for dig. Byen har 5 populære golfbaner og “Lake Wascana” er et fantastisk sted for sejlsport om sommeren, mens den om vinteren bruges til skøjteløb. “Victoria Park” der plejede at være en træløs firkant er blevet plantet til med træer og der er bygget legepladser.

For de der leder efter kulturelle oplevelser, spisemuligheder og chancen for at shoppe skal finde vej til “Scarth Street” og “11th Avenue”. Her er lokale butikker der bor side om side med store internationale brands. Her vil du helt sikkert kunne finde det du må have brug for.

Uanset om du kommer for at deltage i en af de mange årlige festivaler, eller hvis du kommer for en udendørs ferieoplevelse, har Regina meget at tilbyde.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Regina Tourist Information

Wascana Centre
2900 Wascana Dr
Regina, SK S4P 3S7

T: +1 306 565 6388

Saskatchewan Tourism

Tourism Saskatchewan
189-1621 Albert Street
Regina, SK
CANADA S4P 2S5

T: +1 877 237 2273

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Canadas turistkontor

#Touristboard Canada Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Canada #visitCanada #iCanada #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Canada valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 5¢, 10¢, 25¢, 50¢ cent $1, $2 Dollar$5, $10, $20, $50, $100 Dollar Bank of Canada#Canada #dollar #cad #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Regina
few clouds
19.3 ° C
20 °
17.1 °
51 %
2.6kmh
20 %
lør
29 °
søn
30 °
man
33 °
tirs
33 °
ons
33 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Regina
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Regina #iRegina #VisitRegina #Saskatchewan #VisitSaskatchewan #Canada #VisitCanada #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her