Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Recife

Brasilien

#Brazil Rejser til Brasilien Det er nærmest umuligt ikke at forelske sig i Brasilien. For det første har landet en ubeskriveligt fantastisk kultur som er bygget...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Recife

Recife tilbyder hele pakken og meget mere, til dem der ønsker at se hvad Brasilien kan tilbyde. Strande, der strækker sig bredt og langt, brilliant blå himmel, sol der spejler sig i smaragdblåt vand og solnedgange der er magiske. Recife har grundlagt i begyndelsen af ​​det 16. århundrede og er hovedby i regionens.

Et af de mest berømte steder omkring Recife er det historiske centrum i Olinda. Det ligger blot et par kilometer nord for byen og blev udpeget som verdensarvssted i 1982. Her kan du finde kolonistil kirker og smukke gader og stræder. Husk at se Sao Francisco og Saint Benedict kirkerne.

Porto de Galinhas, selv om det er 60 kilometer syd for byen, er værd at besøge på en udflugt. Det er gentagne gange tildelt titlen som værende den bedste strand i Brasilien. Med naturpools, dejligt rent vand og en konstant vind, perfekt til sejlads og surfing, her er der noget for alle.

En vigtig årstid i Recife er karnevalstiden, med parader og fester der afholdes imellem byens historiske bygninger. Planlæg din tur så du kan se den officielle start på karnevallet, te Galo de Madrugada. Dois Irmaos Park er en smuk park at nyde, hvis du vil undgå stranden for en dag eller to. Med hundredvis hektar Atlanterhavskov, et naturvidenskabs museum og en stor botanisk have og et stort stisystem er her meget at udforske.

Recife er en by fyldt med af magi og vidunder. Kom til strandene og kom til festerne, og du vil få en fantastisk oplevelse.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Recife Tourist Information

R. da Guia S/N
Recife, PE, 50030-210

T: +55 81 3355 3402

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Brasiliens turistkontor

#Touristboard Brazil Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO  #Brazil #visitBrazil #iBrazil #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Brazilien valuta, Real

1 Real = 100 centavos. 1, 5, 10, 25, 50 centavos 1 Real2, 5, 10, 20, 50, 100 Real Banco Central do Brasil#Brazil #real #brl #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Recife
few clouds
25 ° C
25 °
25 °
73 %
6.7kmh
20 %
søn
27 °
man
27 °
tirs
27 °
ons
27 °
tors
28 °

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Recife
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Brazil #Recife #iRecife #visitRecife #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her