Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Rabat

Marokko Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Marokko

#Morocco Rejser til Marokko Marokko er et af de mest romantiske steder du overhovedet kan besøge i hele Afrika. Udover de lange kystlinjer ved Middelhavet og Atlanterhavet...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Rabat

Rabat betyder bogstaveligt talt ’befæstet palads.’ Den marokkanske by giver besøgende et indblik i det traditionelle Marokko uden at gå på kompromis med moderne faciliteter og oplevelser.

Byen ligger ved Atlanterhavet og har derfor også en imponerende kystlinje at byde på. Rabat blev udnævnt en af de byer man burde opleve i 2013 og tusindevis flokker hvert år til byen for at udforske dens gallerier.

Rejs tilbage i tiden med en tur til Hassan Tower

Hassan Tower er en minaret på en moske fra sidst i det 12. århundrede. Det var meningen, at både moskeen og minareten skulle være verdens største af deres slags, men da den ansvarlige sultan døde i 1199 blev der sat en permanent stopper for byggeriet. Tårnet er 140 fod højt, men det er kun halvt færdigt. Under dit besøg vil du uden tvivl lægge mærke til, at der står hundredevis af ufærdige søjler samt adskillige ufærdige vægge inde i tårnet. Selve tårnet er en smuk, åben plaza, udstyret med ramper, frem for trappetrin, som fører op til tårnets top.

Mange vælger at tage direkte videre fra Hassan Tower til Mohammad V’s Mausoleum, da mausoleet befinder sig på den modsatte side af tårnet. Her vil du kunne besøge Mohammad V og hans to sønners gravsted. Bygningen betragtes som et af de bedste eksisterende eksemplarer på Alaouite arkitektur. Dens hvide silhuet komplimenteres af et farverigt, grønt tag som blev færdiggjort i 1971. Mausoleet ansætter en Koran oplæser som stort set altid befinder sig i bygningen.

Hvad med et stævnemøde med historien

Sala Colonia er en romersk begravelsesplads i udkanten af byen. Begravelsespladsen er stadig udstyret med gaderne og portene romerne byggede i sin tid for at regulere trafikken. Ud fra den måde byen er designet og bygget på kan man vurdere, at Rabat var en vigtig by, da den er udstyret med et forum og en triumfbue. Derudover menes det, at byen engang udgjorde en del af to af de største romerske veje som førte igennem Marokko. Regionen var koloniseret indtil det 12. århundrede, men nu til dags har den meget at byde på, såsom den årlige Jazz Festival.

Hvis du er opsat på endnu et indblik i historiens gang bør du besøge Udayas’ Kasbah. Den første Kasbah blev ødelagt i starten af det 12. århundrede; efterfølgeren står der stadig i dag. Den blev dog kun brugt 40 år før den blev forladt af dens indbyggere. Under dit besøg vil du uden tvivl opleve, at det føles som om du er blevet transporteret fra Marokko til Grækenland. De flisebelagte stier med hvide og blå vægge minder mere om noget man ville se på en Middelhavsø end i Marokko.

Byen har et stort udvalg af interessante og historiske destinationer at byde på, som hver især kan hjælpe med at stimulere fantasien. Planlæg din tur i dag, så du med egne kan se, hvorfor Rabat er en af de mest populære rejsedestinationer i hele Marokko.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Rabat Tourist Information

Délégation Régionale Du Tourisme Rabat
22, Avenue d’Alger
Hassan
10000 Rabat

T: +212 (0) 37 66 06 63

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Marokkos turistkontor

#Touristboard Morocco Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM #Morocco #visitMorocco #iMorocco #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Rabat
few clouds
24.9 ° C
28.9 °
23.4 °
76 %
3.6kmh
20 %
søn
24 °
man
24 °
tirs
25 °
ons
26 °
tors
25 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Rabat
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Morocco #Rabat #iRabat #visitRabat #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her