Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Quito

Ecuador

#Ecuador Rejser til Ecuador Republikken Ecuador ligger i Sydamerika langs Stillehavskysten. Den er opkaldt efter Ækvator, der gennemskærer den, og du vil finde, at dette land...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Quito

Beliggende næsten 2.900m over havets overflade, er Quito en af ​​de højest beliggende hovedstæder i verden. Byen ligger på de østlige skråninger af Pichincha, som er en aktiv vulkan i Andesbjergene. Et besøg her fører dig til en af ​​de bedst bevarede tidligere kolonibyer, som Sydamerika kan mønstre. Quito var, sammen med Krakow, de første to verdensarvsteder, der blev erklæret af UNESCO i 1978.

Byens centrum har 130 monumentale bygninger samt utallige religiøse statuer, skulpturer og billedkunst i en lang række forskellige stilarter. Så hvad du oplever er, hvordan bygherrerne havde til hensigt besøgende skulle se for århundreder siden. Mere end 5.000 objekter i alt er registreret som en national kulturarvssted.

Sørg endelig for at besøge Carondelet Palace og Independence Square, når du er i Quito’s historiske centrum. Katedralen i Quito, bygget i det 16. århundrede, har et unikt hvidmalet ydre med et enkelt klokketårn. Interiøret, især langs buerne og søjlerne, er et smukt eksempel på lokalt håndværk.

Nattelivet i Quito centrerer sig omkring Plaza Foch. Du finder den mest aktive nattelivstid begynder på torsdage og slutter om lørdagen. Der er flere klubber er på pladsen og her mødes besøgende fra hele verden. Jeg er jo nødt til at nævne det, for du får den ved et besøg på stedet – den udtrampede hilsen på pladsen er “Har du det godt?” og det sædvanlige svar er så: “Foch yeah!” – her er det så meningen at man skal syntes det er vanvittigt morsomt, men det er naturligvis en god indgangsvinkel til at skabe kontakt med lokale og andre besøgende.

Quito har store parkområder til at gå rundt i, bjergstier at trekke på, og kulturelle muligheder omkring næsten hvert et gadehjørne.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Quito Tourist Information

La Tierra E9-18 y
Quito 170514

T: +593 99 859 2310

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Ecuadors turistkontor

#Touristboard Ecuador Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Ecuador #visitEcuador #iEcuador #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Quito
light rain
8.5 ° C
9.7 °
8.5 °
92 %
0.2kmh
100 %
tirs
13 °
ons
16 °
tors
18 °
fre
18 °
lør
11 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Quito
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Ecuador #Quito #iQuito #visitQuito #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her