Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Quarteira

Portugal - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Portugal

#Portugal Rejser til Portugal Uanset om du elsker storbyferie eller du ønsker et rustikt tilflugtssted, der lader dig finde lidt ensomhed, byder Portugal på spændende storbyer,...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Quarteira

Stedet har mange butikker og andre faciliteter, og det er ikke underligt, at Quarteira er populært til familieferien eller den afslappede miniferie. Nyd solen på en ferie i Quarteira i år! Det fantastiske badested ligger i det smukke Algarve i Portugal. Der er en smuk, lang sandstrand, dejligt vand og varmt solskin. Du kan prøve de forskellige typer vandsport der tilbydes, eller prøve de lokale caféer og restauranter langs stranden.

Quarteira er et skønt feriested på Algarvekysten i Portugal. Rejser I som familie, kan I nyde skønne, afslappende dage under palmerne på stranden og nyde blandingen af traditionel og moderne arkitektur i byen. Byen ligger tæt på lufthavnen i Faro, så køreturen er behageligt kort for familier med små børn.

På ferien kan I nyde de dejlige strande, grotter og marinaer og dyrke vandsport og andre sjove aktiviteter. I kan også tage en tur til Aquashow Waterpark, hvor I kan opleve nogle af de lokale havdyr. Strandpromenaden i Quarteira er perfekt til en spadseretur om eftermiddagen.

Der er over 30 golfbaner og golfklubber på Algarvekysten. 18 af banerne ligger i nærheden af Quarteira, og byen er det perfekte udgangspunkt for en aktiv golfferie. Området er populært til golfrejser og bryllupsselskaber, hvor man kan nyde de maleriske omgivelser, for eksempel på Vale do Lobo banen, der ligger ud til vandet.

Prøv de lokale specialiteter og produkter på områdets lokale bistroer og restauranter. Før eller efter middagen kan I nyde en cocktail på den lokale bar og nyde solnedgangen. Skal I have en munter aften i byen, kan I tage til det nærliggende Vilamoura, hvor de mange barer og klubber har åbent hele natten.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Turismo do Algarve

Av. 5 de Outubro, 18-20
8000-076 Faro

T: +351 289 800 400
F: +351 289 800 489

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Portugals turistkontor

#Touristboard Portugal Tourism Authority Turismo de Portugal, I.P. Rua Ivone Silva, Lote 6 1050-124 Lisboa T: +351 211 140 200 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE PINTEREST INSTAGRAM #Portugal #visitPortugal #iPortugal #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Portugal

#Portugal #Covid19 Coronavirus status / statistik - Portugal Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Portugal

#Foodie Portugal Foodie Video Mad i Portugal På grund af sin lange kystlinje har fisk og skaldyr stor indflydelse på det portugisiske køkken. På trods af at...
FAQ Wiki og fakta om landet

Portugal i historiebøgerne

#History Portugal Historie Video Historie kort fortalt Den Iberiske Halvø, hvor Portugal ligger, har været beboet i mindst 30.000 år. I 700 f.Kr. kom keltere til området...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Portugal valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#portugal #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Quarteira
few clouds
23.1 ° C
24 °
22.2 °
81 %
4.1kmh
20 %
lør
23 °
søn
23 °
man
23 °
tirs
24 °
ons
26 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Quarteira #iQuarteira #VisitQuarteira #Portugal #VisitPortugal #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Quarteira
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her