Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Qawra

Malta

#Malta Rejser til Malta Hvad gør Malta til den ideelle feriedestination? Nogle hævder, at det er maltesernes uovertrufne generøsitet, hvorimod andre udpeger den lokale gæstfrihed og...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Qawra

Qawra ligger tæt på Bugibba med udsigt over St. Paul’s Bay, og det er det perfekte sted til en sjov ferie eller til afslapning i solen. Der er mindre end 1 times transport fra lufthavnen, og Qawra ligger på nordøstkysten af Malta som nabo til det populære feriested Bugibba. Qawra ligger mellem de smukke bugter Salina Bay og St. Paul’s Bay, så der er gode muligheder for at opleve Maltas dramatiske kyststrækning på ture rundt i området. Qawra er en livlig by med masser af barer, restauranter og butikker i selve området. Strandene er klippestrande, med flade klippestykker, hvor man kan solbade, og det er samtidig let at komme til den betagende smukke sandstrand i Mellieha Bay.

Det dybblå hav og den imponerende klippekyst gør Qawra til den perfekte kulisse for en romantisk dag på stranden. Aller yderst på halvøen ligger en skjult strand med blåt miljøflag, sandstrand og roligt vand. Der er andre små skjulte vige, man kan besøge, hvor klipperne er flade, så man kan dase i solen. Vandet er perfekt til både svømning og snorkling, og om aften kan man nyde de smukke solnedgange. Tag en romantisk vandretur langs kysten og oplev St. Paul’s Bay og Mistra Bay.

Kysten ved Qawra er primært klippekyst, og her kan børnene boltre sig i de små laguner og svømme i det rolige vand. Ved Qawra Point ligger en lille bugt med sandstrand, der er et populært sted for familier – læs mere under Maltas. Nogle få kilometer mod vest ligger sandstranden Golden Bay, der er et godt sted til en dagsudflugt, eller I kan tage nordpå til Mellieha Bay og Paradise Bay, hvor der er gyldent sand og lavt, klart vand.

Der er mange gode restauranter i Qawra, og man finder let noget for enhver smag. Der ligger flere romantiske restauranter ned til vandet, hvor man kan se solen gå ned over Middelhavet, mens man nyder de lokale specialiteter som for eksempel maltesisk fisketærte eller ratatouille. Der er kun en kort gåtur til Bugibba, hvor der er et stort udvalg af internationale restauranter og barer, der har åbent til sent. Når aftenen bare skal være afslappet, kan man blive i Qawra eller gå til Salina Bay. Nattelivet i Qawra er afslappet, og det nærliggende Bugibba har et godt udvalg af barer og natklubber. Når I har lyst til at feste, tager I til Paceville i St. Julians til cocktails og dans.

Qawra er et godt udgangspunkt for at komme rundt til nogle af øens mest romantiske steder. Mellieha er en charmerende gammel by, der ligger tæt på Qawra. Stranden i Mellieha Bay er Maltas længste strand med gyldent sand og krystalklart vand – det perfekte sted at slappe af sammen med kæresten. Valletta er Maltas hovedstad (se billede) kun 15 kilometer væk. Her finder I maleriske snoede gader, museer og arkitektur fra middelalderen. Tag til Sliema på en romantisk dagstur i Middelhavs-spa. I må ikke snyde jer selv for en romantisk dagstur til øen Gozo med fortryllende strande og små landsbyer. Færger afgår fra Sliema og Cirkewwa.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Qawra Tourist Information

Misrah il-Bajja
(Islets Promenade)
St Paul’s Bay

T: +356 2141 9176

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Maltas turistkontor

#Touristboard Malta Tourism Authority Auberge D'Italie Merchants Street Valletta VLT 1170, Malta T: +356 22915000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR #Malta #visitMalta #iMalta #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus på Malta

#Malta #Covid19 Coronavirus status / statistik - Malta Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Malta

#Foodie Malta Foodie Video Mad i Malta Maltas køkken er en kombination af lokale opskrifter med påvirkninger fra de mange udenlandske erobrere, der har været på øerne...
FAQ Wiki og fakta om landet

Malta i historiebøgerne

#History Maltas historie video Historie kort fortalt Den tidlige historie om Malta er et mysterium for både historikere og arkæologer. Hvad man ved er, at historien begyndte...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Malta valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#malta #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Qawra
clear sky
21.3 ° C
22.8 °
21.3 °
78 %
2.1kmh
0 %
tors
25 °
fre
26 °
lør
26 °
søn
25 °
man
24 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Qawra #iQawra #VisitQawra #Malta #VisitMalta #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Qawra
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her