Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#PuntaCana

Dominikanske Republik

#Dominican Republic Rejser til Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik forveksles ofte med Dominica, som er en særskilt ø nation. Dette land deler øen Hispaniola med Haiti...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Punta Cana

For den perfekte strandferie, se ikke længere end Punta Cana i den smukke Dominikanske Republik. Hjem til uberørte sandstrande, smukke høje palmer og krystalklart vand, denne region giver en beroligende atmosfære på baggrund af enestående. Kom slappe af ved det varme vand i det Caribiske Hav og lad dine bekymringer flyde væk.

En af de mest berømte seværdigheder i Punta Cana, bortset fra dens verdenskendte strande, er selvfølgelig Punta Cana økologiske park. Bare et par miles syd for stranden sprænger dette beskyttede område af biodiversitet. Kom tæt på eksotiske planter, smukke tropiske fugle og farverige insekter i denne park ved at tage en guidet tur gennem reservatet. Ud over det enorme udvalg af vilde dyr er der elleve fantastiske ferskvandslaguner i parken, som du kan nyde. Der er også mulighed for at krydse gennem parken til hest, så sørg for at reservere på forhånd til dette unikke eventyr!

Der er også mulighed for at tage hele familien med på en klitbuggykørsel gennem rismarkerne, der omgiver Punta Cana, før du ender med at køre langs stranden. Ujævn og ikke for svaghjertede vil dette helt sikkert få adrenalinet til at skynde sig. Du kan fortsætte dette adrenalinsus på Seaquarium Underwater Adventure, hvor du har mulighed for livet at gå på havbunden. Svøm gennem ubådsvrag, gå langs stingstråler og eksotiske fisk, og lad vidundere fra koralrevet forbløffe dig. Med en professionel dykker altid ved hånden er dette en fantastisk og sikker oplevelse for hele familien.

Bare rolig; der er også masser af muligheder på kysten. Snorkel gennem det varme og indbydende vand i det klare Caribiske Hav, og nyd de smukke kystlandskaber, mens du gør det! Med masser af snorkelskoler i nærheden er der ingen undskyldning for ikke at deltage i denne lokale aktivitet!

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Punta Cana Tourist Information

Caseta Informacion Ministerio De Turismo
Calle Emiliano Tejera 101
Santo Domingo 10212

T:

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Dominikanske Republiks turistkontor

#Touristboard Dominican Republic Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM GOOGLE+ #DominicanRepublic #visitDominicanRepublic #iDominicanRepublic #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Punta Cana
scattered clouds
26.9 ° C
26.9 °
26.9 °
83 %
5.1kmh
40 %
lør
30 °
søn
29 °
man
29 °
tirs
30 °
ons
27 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
PuntaCana
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#DominicanRepublic #PuntaCana #iPuntaCana #visitPuntaCana #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her