Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Puerto Madryn

Argentina

#Argentina Rejser til Argentina Som land har Argentina været igennem meget godt såvel som skidt. På trods af alle strabadserne har det argentinske folk dog formået...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Puerto Madryn

Puerto Madryn er en kystnær by ved Argentinas atlanterhavskyst. Det er en by fyldt med varme sandstrande, spændende attraktioner, og venlige pingviner. Den perfekte dag starter med en tur til El Doradillo. Denne store strand byder på en landlig atmosfære og hvis du er typen som elsker at side og slappe af ved vandet er det lige noget for dig. Udsigten er fantastisk og bølgerne er bløde.

Dernæstbør du lægge turen forbi Provincial Museum, hvor der ligger familievenlige udstillinger i vente. Selve bygningen er overraskende smuk og museet byder endda på en afdeling udviklet til børnene. Museet er utroligt gennemtænkt og et besøg kan sagtens fylde en hel eftermiddag.

Oceanographic Museum er også en fin destination. Her vil du blive mødt med tour guides som fortæller dig lidt om de forskellige udstillinger og marinelivet i det halvøområde Puerto Madryn ligger i. Museet ligger i en villa og er hjemsted for en af verdens største muslingeskalssamlinger.

Valdes halvøen har indfundet sig på Verdensarvslisten på grund af dens naturlige habitat. Kombinationen af marinelivet og fantastiske udsigter gør halvøen til en helt unik destination. Når du kigger ud over vandet vil du ofte kunne se en hval i det fjerne. Derudover er der også ofte pingviner på kysten. Hvis du aldrig før har oplevet Argentina eller Sydamerika generelt er Puerto Madryn et fantastisk sted at starte. Tag det første skridt allerede i dag.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Puerto Madryn Tourist Information

Av. Julio Argentino Roca 223
U9120 Puerto Madryn
Argentina

T: +54 280 445-3504

Argentinas turistkontor

#Touristboard Argentina Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #Argentina #visitArgentina #iArgentina #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Puerto Madryn
scattered clouds
10.6 ° C
10.6 °
10.6 °
34 %
7.6kmh
27 %
søn
12 °
man
8 °
tirs
8 °
ons
11 °
tors
19 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
PuertoMadryn
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Argentina #PuertoMadryn #iPuertoMadryn #visitPuertoMadryn #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her