Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#PuertoDelCarmen

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Puerto Del Carmen

Puerto del Carmen ligger på sydøst kysten af Lanzarote kun 10 minutter fra lufthavnen, og det er et perfekt udgangspunkt for at opleve øen. Byen har skønne strande, vandsport og en aktivt natteliv.

Den tidligere fiskerby på Lanzarote har udviklet sig til en af de mest populære turistdestinationer på De Kanariske Øer. Her får man den perfekte blanding af øens traditionelle charme og moderne faciliteter og et stort udvalg af aktiviteter, blandt andet vandsport, cykling, vandring og paragliding. En ferie i Puerto del Carmen er et oplagt valg for turister i alle aldre.

Stedet er berømt for sine rene strande med blåt miljøflag, og til soldyrkerne har stedet gyldent sand, roligt badevand og masser af solsenge og parasoller til udlejning. #Bedste strande Der er mere en 6 kilometer strand med krystalklart vand og mange små vige og bugter at udforske. – Playa Grande er den største strand med restauranter, butikker og livreddere.

Los Pocillos ligger mindre i læ og er et fremragende sted at windsurfe. Matagorda er en mere rolig strand, hvor man kan leje cykler. El Barranquillo er en lille malerisk strand i læ af klipperne og perfekt til solbadning. #Obligatorisk at se: Havnen med de fremragende restauranter og den gamle bydel med sin autentiske charme og gamle skikke er sikre vindere på ferien. Hvis du planlægger ferie i slutningen af juli, har du mulighed for at opleve den årlige Fiesta de Carmen med folkloreoptræden, sang og dans!

Byen vågner om aftenen med barer, natklubber og casinoer, hvor du kan more dig til langt ud på natten. Til en mere rolig aften vælger du en af restauranterne på havnen eller familie underholdning på byens hovedgade. Det er en uforglemmelig oplevelse at dykke med iltflaske på Lanzarote, hvor de unikke undervandslandskaber er skabt af mange års vulkansk aktivitet. Hanggliding og paragliding Hvis du altid har ønsket at prøve kræfter med en alternativ sportsgren, er Lanzarote et af de bedste steder at komme op at svæve. Øen har vind fra alle sider, og startstederne kan nås til fods. Og når du hænger deroppe i luften, bliver du betaget af den smukke udsigt over hele øen.

Det er en god ide at opleve de vulkanske landskaber på Lanzarote på hesteryg. Lanzarote a Caballo tilbyder ture på op til to timer, ture på kamelryg og paintball. Turene anbefales til børn over 7 år, og de mindre børn kan prøve en ridetur på pony. Lanzarote er et godt sted at dykke, så du kan opleve den spændende verden i havet, hvor den flotte havbund er formet af den vulkanske aktivitet i området.

Det bedste sted at gå på shopping i Puerto del Carmen er promenaden langs vandet, hvor du kan købe alt fra toldfri varer til lokal kunst og lædervarer, og der er små designerbutikker, hvor du helt sikkert kan finde noget, som ingen andre har derhjemme. Hvis du gerne vil shoppe i lidt dyrere forretninger, kan du tage til Biosfera indkøbscentret, hvor der både er designerbutikker og gode souvenirforretninger.

Rejser til Puerto del Carmen, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Puerto del Carmen og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Turismo de Canarias

Promotur Canary Islands Tourism
C/ Victor Hugo, 60
35006 Gran Canaria

T: +34 928290579

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
Spanien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Puerto del Carmen City Walk

#CityWalk City Walking Tour Puerto Del Carmen, video Puerto Del Carmen https://www.youtube.com/watch?v=4tp9q7R2wZc   #PuertoDelCarmen #Spain #Citywalk #Sightseeing #Video
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Puerto del Carmen
few clouds
22.7 ° C
22.7 °
22.7 °
68 %
7.7kmh
20 %
tors
23 °
fre
23 °
lør
24 °
søn
24 °
man
23 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
PuertoDelCarmen
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#PuertoDelCarmen #iPuertoDelCarmen #VisitPuertoDelCarmen #CanaryIslands #Latituddevida #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her