Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#PuertoDePollenca

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Puerto de Pollenca

I sin tid var Puerto de Pollenca en landlig fiskerihavn, men med årene begyndte rejsende at opdage byens smukke strande, hvilket førte til, at byen forvandlede sig til en badeby.

Denne familievenlige rejsedestination har dog ikke glemt sine rødder og dette kan især ses i de nye bygningsregler som sikrer, at nye bygninger passer til byens traditionelle arkitekturstil.

Dette betyder, at du vil blive mødt med sandstrande, palmetræer, og vand stort set uanset hvor øjet vender hen. Derudover er der også mulighed for at cykle og stå på rulleskøjter på molen.

Byen byder på gode faciliteter året rundt, med utallige muligheder for at deltage i marinesport. Derudover er det også meget populært at cykle her i byen og der er masser af butikker som kan hjælpe dig med at komme i gang. Gå en tur langs Pine Walk for at få en fantastisk udsigt over bugten, eller igennem Boquer Valley hvis du gerne vil ud at udforske grotter.

Puerto de Pollenca byder på paddleboarding i verdensklasse, så uanset om det er første gang eller du er lettere professionel er det en sport du bør prøve mens du befinder dig i byen.

Sidst på dagen bør du sørge for at nyde udsigten over solnedgangen fra Cap d’Formentor. Det er svært at nå ud til dette gamle klokketårn, men den betagende udsigt er indsatsen værd.

Godt nok er Puerto de Pollenca bedst kendt for sine strande og naturvidundere, men byen har naturligvis også natteliv at byde på, i form af livemusik og masser af drinks. Mange af de lokale restauranter holder åbent til langt ud på natten.

Hvis du er på udkig efter en familievenlig destination bør du overveje en tur til Puerto de Pollenca. Det er en af de fantastiske byer som har noget for alle.

Rejser til Puerto de Pollenca, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Puerto de Pollenca og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourist Information Office Puerto de Pollenca

c/ Joan XXIII 19
Puerto de Pollenca

T: +34 971 86 54 67

www: Website Link

Turismo Islas Baleares

Agència de Turisme
C/ Rita Levi s/n
07121 Palma, Majorca

T: +34 971177210

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Palma de Mallorca
clear sky
28.5 ° C
29.5 °
27.5 °
70 %
1.5kmh
0 %
man
32 °
tirs
33 °
ons
34 °
tors
34 °
fre
26 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#PuertoDePollenca #iPuertoDePollenca #VisitPuertoDePollenca #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

PuertoDePollenca
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her