Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Puerto de la Cruz

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz er et populært feriested med spændende arkitektur og bjergene smukt i baggrunden. Det perfekte sted til en romantisk ferie på Tenerife.

Hvis du vil holde ferie i en rolig by på Tenerife langt væk fra sydkystens partybyer, så er det her stedet. I den gamle bydel i Puerto de la Cruz finder du de imponerende svømmebassiner med naturligt saltvand, som er designet af den berømte landskabs- og bygningsarkitekt Cesar Manrique.

Den smukke og imponerende Lido Martianez omfatter syv bassiner, omklædningsfaciliteter, subtropiske træer og planter, et gigantisk springvand, en Jacuzzi, legeplads, restauranter og et underjordisk dansested med casino. Hvis du gerne vil ud i de rigtige bølger, ligger der en fin strand vest for byen, Playa Jardin, med mulighed for surfing og skønne palmer til at slappe af under.

De kunstigt anlagte svømmebassiner og søer er det ideelle sted at køle af i solen, med syv bassiner, små øer og springvand, blandt andet børnepool og saltvandssøer. Om aftenen oplyses de flotte bassiner med kulørt lys, og de omkringliggende restauranter og barer vågner op.

Hvis du planlægger at tage på udflugter under ferien, er der mange muligheder i Puerto de la Cruz. Der er gode busforbindelser eller man kan leje en bil, når man vil rundt og udforske resten af Tenerife. Øen har en smuk botanisk have med en berømt samling af orkideer, og hvis du er på familieferie, er den store zoologiske have Loro Parque et besøg værd.

Hvis du holder af vandreferier, er stedet også et godt udgangspunkt for at udforske La Orotava, La Laguna og Anaga bjergene – hvor klimaet er lidt køligere end på den sydlige del af øen. Området er perfekt til en vandreferie.

Dyreparken Loro Parque er et oplagt udflugtsmål til en dagstur for hele familien, og her kan I opleve nogle af Spaniens bedste dyreshows, hvor både parkens papegøjer, søløver, delfiner og spækhuggere viser, hvad de kan. Der er jævnlige busafgange til parken fra Playa de las Americas, og I tilbringer let en hel dag i parken.

I Puerto de la Cruz finder du nogle af de bedste hoteller på Tenerife, fra luksushoteller med spa-afdelinger til hoteller til den aktive ferie med tennisbaner, minigolf, bordtennis og børneklub.

Rejser til Puerto de la Cruz, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Puerto de la Cruz og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Turismo de Canarias

Promotur Canary Islands Tourism
C/ Victor Hugo, 60
35006 Gran Canaria

T: +34 928290579

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Santa Cruz de Tenerife
fog
22.3 ° C
24.8 °
20.4 °
83 %
4.6kmh
100 %
søn
23 °
man
23 °
tirs
24 °
ons
23 °
tors
22 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#PuertoDeLaCruz #iPuertoDeLaCruz #VisitPuertoDeLaCruz #CanaryIslands #Latituddevida #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

PuertoDeLaCruz
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her