Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Psarou

Grækenland

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Psarou

Psarou ligger på den sydvestlige kyst på den græske ø Mykonos, og er en af de mest sofistikerede resorter der findes. Med en attraktiv bugt med hvidt sand og turkisblåt vand, så er dette virkelig en drømme destination. Romantiske ferier for to, hvor I kan slappe af i smukke omgivelser med følelsen af at I er millioner kilometer hjemmefra. Psarou er for de som gerne vil udforske øens hovedstad Mykonos, men foretrække at bo et sted med en endnu mere afslappende atmosfære.

Den smukke bugt er en af grundene til at en ferie i Psarou er så populær. Som en af de mest kendte strande i Grækenland med bjerget Diakoftis som baggrund. Alternativt, hvis I gerne vil udforske flere græske strande i 2014, så vil vores eksperter også gerne anbefale Elia som er en fantastisk destination. Snorkling og dykning er fantastisk på en ferie her, da vandet er så klart, at I kan se helt op til 30 meter væk. En farverig verden med et liv under havet, som bare venter på alle som ønsker at opleve det. Uanset om I gør det fra overfladen eller på en dykkertur.

Psarou strand er fyldt med elegante barer og sofistikerede restauranter, hvor I kan nyde lækker med i et fantastisk landskab eller nyde en kold drink i skyggen. Atmosfæren her er afslappende og tilbagelænet, og det perfekte sted at nyde nogle tid væk fra alt stressen fra det daglige liv. Når solen går ned over bugten, så kan I nyde jeres aftener med chic mennesker i de livlige barer, og danse hele natten på dansegulvet.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Grækenland

#Grækenland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Grækenland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Grækenland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#greece #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Mykonos
clear sky
28.7 ° C
28.7 °
27.1 °
51 %
3.6kmh
0 %
tors
28 °
fre
27 °
lør
27 °
søn
26 °
man
26 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Psarou #iPsarou #VisitPsarou #Greece #VisitGreece #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Psarou
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her