Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Protaras

Cypern

#Cyprus Rejser til Cypern Cypern har været et fast sted at tage på ferie i næsten 2000 år. Grunden til, at det er sådan et populært...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Protaras

Smukke strande. Lange boardwalks. Blåt vand som falder i et med den smukke skyfrie himmel. Protaras har etableret sig som en badeby med varme sandstrande hvor man virkelig kan slappe af. Det er et relativt stille og roligt område som ikke byder på alverdens nattelivsmuligheder, hvilket gør, at det er en fantastisk familievenlig destination.

Det, at området er stille og familiecentreret betyder dog ikke, at der ikke er mulighed for at have det sjovt. Protaras er en af de mest velkendte dykkerdestinationer i det østlige middelhavsområde, da Green Bay er et fantastisk sted for begyndere som først lige er gået i krig med sporten. Cyclops Bay er en god destination for tekniske dykkere, hvorimod Chapel, Decosta Bay, og Blue Hole alle sammen byder på interessante udforskningsmuligheder.

Cape Greco befinder sig en kort tur fra Protaras og er uden tvivl en dagstur værd. Det er et af øens smukkeste områder, hvor du blandt andet vil blive mødt med svømmegrotter, vulkanske sten, og – hvis du er u(heldig) – muligheden for at møde det lokale søuhyre: Ammochostos.

Udenfor Protaras grænser vil du blive mødt med små landsbyer og fortryllende skjulte perler. Rejser du mod nord kan du finde en endnu roligere strand ved navn Kapparis, hvor du vil kunne nyde Cypern relativt uforstyrret. Mod nordvest vil du finde Paralimni, hvor der er mulighed for at shoppe og tage på restauranter. Derudover ligger der også tre familievenlige strande nord for Pernera, som hver især er et besøg værd for strandelskende familier.

Hvis du elsker at udforske og aktivt deltager i vandsports med familien er Protaras den perfekte feriedestination. Planlæg en tur hertil snarest muligt, så du kan mærke solens varme stråler.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Cyperns turistkontor

#Touristboard Cyprus Tourism Authority T: +357 22691100 e-mail: cytour@visitcyprus.com WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Cyprus #visitCyprus #iCyprus #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Cypern

#Cypern #Covid19 Coronavirus status / statistik - Cypern Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Cypern valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#Cyprus #euro #eur #currency

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Protaras
clear sky
22.8 ° C
25 °
22.8 °
92 %
2.2kmh
0 %
ons
23 °
tors
24 °
fre
25 °
lør
25 °
søn
25 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
PROTARAS
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Protaras #iProtaras #VisitProtaras #Cyprus #VisitCyprus #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her