Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Procida

Italien

#Italy Rejser til Italien Det bedste i Italien Ja, det er et svært spørgsmål, men lad os prøve at kigge nærmere på det. Start med at tage...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Procida

Selvom denne lille ø i Napolibugten har fået meget opmærksomheden for nyligt er det stadig en af de mindst besøgte øer indenfor italiensk jurisdiktion. Der er noget helt særligt over Procida og dens fantastiske blanding af citrontræer og farverige bygninger.

Øen er generelt utroligt malerisk. Du vil uden tvivl se en masse familier der fisker sammen i området, samt folk der sidder og snakker over en kop kaffe. Livet leves på en helt anden måde her på øen.

Udforsk Procida med behagelige sko på.

Der er ikke mange strande på øen, men der er derimod masser af gang i marinaerne, hvor du kan finde adskillige turgrupper. Hvis du føler for en svømmetur kan du med fordel tage ud til et af de lokale hoteller, hvor du ofte kan bruge deres pools for et mindre gebyr, hvis du ikke allerede er gæst.

Nyd de fantastiske kystnære trattoria.

Den autenticitet du vil blive mødt med i Procida er noget helt for sig selv. Øens uformelle restauranter byder på fantastiske lokale retter som kan få enhver til at føle sig hjemme. “Trattoria” betyder bogstaveligt talt “godte”, så du vil uden tvivl opleve, at du har svært ved at vælge, fordi du gerne vil prøve så meget som muligt. De fleste produkter er lokalavl.

Castello d’Avalos: en del af historien.

Kastellet ligger på øens højeste punk. Strukturen er i sin tid blevet brugt som et fængsel såvel som en jagthytte, men man kan efterhånden godt se, at det har stået her i 500 år. Alligevel byder kastellet på en fantastisk og uforglemmelig udsigt over bugten.

Procida byder på en ægte italiensk ferieoplevelse, fri for masseturismen som ofte truer med at ødelægge enhver rejse. Derfor er det en attraktiv rejsedestination hele året rundt.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Regione Campania

via S. Lucia 81
80132 Napoli

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Italiens turistkontor

#Touristboard Italy Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome T: (+39) 06 497 11 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE#Italy #visitItaly #iItaly #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Italien

#Italien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Italien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Italien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#italy #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Procida
overcast clouds
28.7 ° C
29.4 °
26.8 °
65 %
0.5kmh
94 %
tors
27 °
fre
26 °
lør
24 °
søn
25 °
man
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

“Campania #Procida #iProcida #VisitProcida #Italy #VisitItaly #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Procida
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her