Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Preveza

Grækenland

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Preveza

Preveza er hjemsted for Grækenlands eneste underjordiske og undersøiske tunnel. Den har en fantastisk placering i Acarnania regionen, ved udmundingen af den Ambrakiske Golf.

Denne smukke by byder på adskillige flodkløfter som frit kan udforskes, adgang til den gamle by Nicopolis, og et stort udvalg af historiske kunstværker og arkitektoniske vidundere. Uanset om du interesserer dig mest for fortiden, nutiden, eller fremtiden kan vi garantere, at der er noget i Preveza som kan opfylde dine behov.

Hvis du aldrig har givet dig selv mulighed for at udforske byen før er det ved at være på tide, at du planlægger dit besøg. Udforsk byen på egen hånd, med vores anbefalinger i tankerne.

En livsforandrende tur til Nicopolis

Er det virkelig muligt for en bunke ruiner at ændre en person indeni? Det kan du lige tro, at det er, især hvis den bunke ruiner er den gamle by Nicopolis. Byen blev grundlagt af Octavian da han besejrede Antonius og Kleopatra. Af denne grund blev byen navngivet Nicopolis, hvilket betyder Sejrens By. Den symboliserede Octavians succes, som afspejledes i Romerrigets forening under hans administration. Byen betragtes som en pilgrimsdestination blandt kristne, da Apostlen Paulus tilbragte en vinter her.

På din udforskningsrunde rundt i byen bør du også besøge Ancient Cassope. Disse ruinerne er ikke ligeså storslåede og vedligeholdte som Nicopolis, men alligevel udgør de et af de bedste resterende eksemplarer af den græske arkitekt Hippodamus’ værker. Ruinområdet er overraskende stort og byder endda på et hotel og et teater. Her vil du blive mødt med muligheden for at gå en tur langs nogle af de gamle gader, selvom der nu til dags stikker græs op mellem alle stenene.

Monolithi strandtur på en smuk dag

Monolithi strandens halvmånebugt byder på det smukkeste, hvide sand, og uimodståeligt, azurblåt vand. Det er det perfekte sted at slappe af når solen titter frem. Sandet er lidt mere primitivt end dets modparter på landets andre strande, men det er det perfekte sted at slappe af – især når tidevandet kommer frem. Bølgerne er lidt vildere end på landets andre strande, men det er lige præcis det, som gør Monolithi så fantastisk. Derudover byder stranden også på adskillige moderne faciliteter; og på en klar dag kan man som regel se bjergtoppene i horisonten.

En anden attraktion i området som absolut ikke bør ignoreres er Monolithi skoven. Smid dine mest behagelige sko i kufferten når du pakker til din ferie, så du kan benytte nogle af områdets mange vandrestier. De er nemme at navigere og er ikke stejle, hvilket især er fantastisk hvis man rejser med små børn – eller dovne teenagere. Det er den perfekte måde at nyde Prevezas natur på.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Grækenland

#Grækenland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Grækenland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Grækenland i historiebøgerne

#History Grækenlands historie video Historie kort fortalt Tidlige arkæologiske levn tyder på, at mennesker har beboet Grækenland så langt tilbage er 700.000 år siden, begyndte mere permanente...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Grækenland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#greece #euro #currency

Hvad spiser man i Grækenland

#Foodie Grækenland Foodie Video Mad i Grækenland Mad er en vigtig del af hverdagen og kulturen i Grækenland. At spise ude er almindeligt, og der er mange...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Preveza
clear sky
22.8 ° C
22.8 °
22.8 °
72 %
1.9kmh
0 %
søn
27 °
man
27 °
tirs
29 °
ons
30 °
tors
31 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Preveza
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Preveza #iPreveza #VisitPreveza #Greece #VisitGreece #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her