Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Pretoria

Sydafrika Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Sydafrika

#SouthAfrica Rejser til Sydafrika Med mere end 3.000 kilometer kystlinje byder Sydafrika besøgende på muligheden for at nyde både Atlanterhavet og det indiske ocean. Landet har 11...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Pretoria

Pretoria er en af sydafrikas 3 hovedstæder, en by som byder på utallige monumenter, landmærker, og museer. For de historie- og kulturinteresserede er det den perfekte rejsedestination. Din rundrejse bør starte ved Voortrekker monumentet, som står til minde for dem som forlod Cape Colony mellem 1835 og 1854. Monumentet byder på et stort amfiteater, en historisk frise, og en mindestenshal, hvor man kan se størstedelen af monumentets inderside.

Dernæst bør turen gå forbi Mapungubwe Museum, hvor der udstilles arkæologiske fund fra regionen siden 1933. I denne imponerende store samling vil du for eksempel kunne se på metaller, keramik, lerfigurer, og meget andet.

Et andet sted du bør overveje at besøge er Transvaal Museum, hvor du vil blive mødt med et unikt og grundigt indblik i regionens naturhistorie. Museet blev etableret i 1895 og er hjemsted for store fossilsamlinger samt arkæologiske fund fra den nærliggende Cradle of Humankind. Derudover udstiller museet et af de mest intakte præhumane kranier nogensinde er fundet.

Et besøg til Pretoria er næppe fuldendt før end man har besøgt Pretoria Forts, som blev bygget af den Sydafrikanske Republik inden den Anden Boerkrig. Her vil du blive mødt med dejlige grønne områder, kopier af kanonstillinger, og ruiner som på alle måder er sjove at udforske.

Der er noget meget personligt over et besøg til Pretoria, da det er et sted hvor man virkelig lærer det sydafrikanske folk at kende. Det er langt mere end en turistmulighed: det er en chance for at knytte et stærkt venskab med en hel by.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Pretoria Tourist Information

Tshwane Tourist Information Centre
Old Nederlandsche Bank Building
South West corner of Church Square

T: +27 12 358 1430
F: +27 12 358 1485

Gauteng Province Tourism

124 Main Street
Johannesburg, Gauteng,
South Africa

T: +27 (0)11 085 2500

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Sydafrikas turistkontor

#Touristboard South Africa Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #SouthAfrica #visitSouthAfrica #iSouthAfrica #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Sydafrika valuta, Rand

1 Rand = 100 cent. 5c, 10c, 20c, 50c cent R1, R2, R5 RandR10, R20, R50, R100, R200 Rand#SouthAfrica #rand #zar #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Pretoria
clear sky
13.5 ° C
15.1 °
11.4 °
46 %
1kmh
0 %
tors
16 °
fre
24 °
lør
26 °
søn
22 °
man
19 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Pretoria
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Pretoria #iPretoria #VisitPretoria #Gauteng #VisitGauteng #SouthAfrica #VisitSouthAfrica #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her