Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Praia

Kap Verde

#Cape Verde Rejser til Kap Verde Smukke Kap Verde er en øgruppe, der ligger ud for den afrikanske kyst. Det er måske nok et område der...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Praia

Efter en række piratangreb skiftede Kap Verde hovedstaden til Praia. Siden da er den vokset til den største by i denne ø nation. Det er et kommercielt center med en travl havn hvorfra der udskibes sukkerrør, kaffe og tropiske frugter. Praia er også kendt for sine mange strande i verdensklasse og topklasse resorts.

Under et besøg i Praia kan du besøge naturreservater, klatre på vulkaner, være på vulkaner eller du kan bare vælge at danse natten væk – Valget er dit 🙂

På grund af øens beliggenhed i forhold til både Europa og Afrika er der blevet kæmpet flere slag omkring Kap Verde gennem årene. Resterne af disse slag kan stadig ses over og under vandets overflade. Du kan finde portugisiske kanoner, tønder, forsvarsmure og andre militære strukturer i parkområderne der byder på flot panoramaudsigt ud over havet. Der er masser af muligheder for at dykke og snorkle for de der gerne vil se efterladenskaberne der i dag er under havoverfladen.

For de der bare ønsker at komme for at bage i solen, vil Santa Monica Beach være en af ​​de bedste muligheder. Her er nogle parasoller, strandstole og andre faciliteter til rådighed. Fra kysten har du mulighed for at observere hvaler og delfiner og ind imellem vil du støde på havskildpadder. Quebra Canela Beach er en anden mulighed, hvis du ønsker strandliv tæt på byen. Hvis du er til kitesurfing og heftigt natteliv, så skal du tage til Sal Rei.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Kap Verdes turistkontor

#Touristboard Cape Verde Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #CapeVerde #visitCapeVerde #iCapeVerde #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Praia
broken clouds
26.3 ° C
26.3 °
26.3 °
61 %
5.7kmh
75 %
lør
26 °
søn
25 °
man
26 °
tirs
26 °
ons
26 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Praia
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#CapeVerde #Praia #iPraia #visitPraia #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her