Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#PortoSanto

Portugal - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Portugal

#Portugal Rejser til Portugal Uanset om du elsker storbyferie eller du ønsker et rustikt tilflugtssted, der lader dig finde lidt ensomhed, byder Portugal på spændende storbyer,...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Porto Santo

Porto Santo, der ligger 37 kilometer i nordøstlig retning fra Madeira, siges at være blevet opdaget før Madeira. Netop fordi den er langt mindre besøgt og kendt er øen ideel til afslapning for de, der vil helt væk fra tidens stress og jag, og som ønsker en ferie i fuldstændig fred og ro.

Og så har øen én ting, som Madeira ikke har: Den 9 kilometer lange, gyldne sandstrand, der løber hele vejen langs den sydlige del af øen, og som ligger ned til det smukke, turkis Atlanterhav, hvor der er ideelle muligheder for badning og for alle former for vandsport.

Mange af turisterne på øen kommer fra Madeira for at nyde dette tropiske paradis. Og i sommermånederne bliver øen besøgt af indbyggere fra Lissabon, der foretrækker at skifte den varme hovedstad ud med Porto Santos køligere temperaturer på denne tid af året.

Klimaet på øen er som regel tørt og stabilt, hvilket bevirker at landskabet om sommeren antager gule, brune og okkerfarvede nuancer. Jorden er ikke særlig frugtbar, og der dyrkes mest græskar, meloner og figner, men i nogen tid har man forsøgt sig med at genplante øens skove, især aleppofyr og cedertræ.

På sydkysten af øen har man haft succes med at dyrke spisedruer, men en mindre del af druerne bruges til fremstilling af den lokale rødvin, Vinho do Porto Santo, en lidt tung, men velsmagende rødvin, der naturligvis sælges på øens barer og restauranter.

Christoffer Columbus hævdes at have opholdt sig på øen og have fået inspiration til at udforske havene bag horisonten ved dette ophold. Historien går på, at han fandt ukendte tropiske frugter og frø drevet i land ved øens kyster, og at dette fund gjorde ham nysgerrig efter at finde ud af, om de var drevet til øen fra de legendariske Krydderiøer, hvorefter han besluttede sig til at gå på opdagelse i den retning. Men der er også de, der hævder at Columbus aldrig kom i nærheden af Madeira og Porto Santo.

Hvordan det nu end forholder sig, så findes der i dag et museum, Casa de Colombo, Columbus hus, hvor det hævdes at Columbos boede under sit ophold på øen. Huset er oprindeligt bygget af sten og blev renoveret i forbindelse med 500-året for Columbus ankomst til Amerika. Museet indeholder en beskrivelse af Columbus liv, kort, malerier, kobberstik og et lille Columbus-bibliotek i underetagen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Porto Santo Tourist Information

Av. Dr. Manuel Gregório Pestana Junior
Porto Santo

T: +351 291 985 244

Região Autónoma da Madeira

Direção Regional do Turismo
Avenida Arriaga 18
9004-519 Funchal

T: +351 291 203 420
F: +351 291 232 151

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Portugals turistkontor

#Touristboard Portugal Tourism Authority Turismo de Portugal, I.P. Rua Ivone Silva, Lote 6 1050-124 Lisboa T: +351 211 140 200 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE PINTEREST INSTAGRAM #Portugal #visitPortugal #iPortugal #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Portugal

#Portugal #Covid19 Coronavirus status / statistik - Portugal Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Portugal

#Foodie Portugal Foodie Video Mad i Portugal På grund af sin lange kystlinje har fisk og skaldyr stor indflydelse på det portugisiske køkken. På trods af at...
FAQ Wiki og fakta om landet

Portugal i historiebøgerne

#History Portugal Historie Video Historie kort fortalt Den Iberiske Halvø, hvor Portugal ligger, har været beboet i mindst 30.000 år. I 700 f.Kr. kom keltere til området...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Portugal valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#portugal #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Porto Santo
broken clouds
22.2 ° C
22.2 °
22.2 °
60 %
7.2kmh
75 %
man
21 °
tirs
20 °
ons
20 °
tors
20 °
fre
21 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#PortoSanto #iPortoSanto #VisitPortoSanto #Portugal #VisitPortugal #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

PortoSanto
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her