Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#PortoCristo

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Porto Cristo

Porto Cristos klare vande er en af de eneste højdepunkter den mallorcanske by har at byde på. Den lille by befinder sig på den østlige side af øen og en af fordelene ved dens beliggenhed er, at det er en stille by, hvor du kan nyde en stund væk fra byens store turistopholdssteder. Byens navn betyder bogstavelig talt ’Kristi Havn’.

Den fik dette navn i det 13. århundrede da en fiskerbåd med et kors om bord strandede på stranden. En okse transporterede denne artefakt gennem byens gader, men stoppede pludseligt og nægtede at gå videre.

Når du når til Porto Cristo vil du højst sandsynligt også nægte at flytte dig. Det er en afslappende oplevelse at ligge under en parasol på stranden, med en cocktail i hånden og bølgerne i baggrunden.

Der er to hulesamlinger at udforske i Porto Cristo

Højdepunktet ved Porto Cristo, bortset fra stranden, er de to huler. Den første, Drach Hulerne, er et system som består af fire unikke huler som når 25 meter ned og er 2 kilometer lange. Der ligger en underjordisk sø i hulen og sidst på rundvisningen kan du nyde en kort koncert med fire musikere i en båd på denne sø.

Den anden Coves del Hams blev opdaget i 1905 og har også en underjordisk sø. Der er mange smukke stalakitter og stalagmitter i hulen, som er udsmykket med et farverigt lyssystem. Der er 12 forskellige områder i hulen som er tilgængelige i øjeblikket og der afholdes regelmæssigt Mozart koncerter ved hjælp af lysshow.

Efter en rundvisning i hulen vil du kunne se, at Porto Cristo er det perfekte sted at tage en romantisk tur langs stranden eller en af de store gangbroer med udsigt over havet. Få dig en bid mad på en af de lokale restauranter med havudsigt; det er den perfekte slutning til den perfekte dag.

Mallorca Akvariet byder på indendørs afslapning til hver en tid

Få meter fra Drach Hulerne kan du finde Mallorca Akvariet: en moderne facilitet som fokuserer på Middelhavets marineliv. Udforsk marinelivet her, når strandvandet ikke tillader dykning og snorkling – du vil uden tvivl lære en masse samtidig med at du udforsker udstillingerne.

Når du er på besøg i Porto Cristo bliver du nødt til at besøge Passeig de la Sirena. Dette er hubben for byens aktivitet og stranden er som regel proppet. Herfra kan du se både sejle ind og ud af marinaen mens du nyder den varme eftermiddagssol og går en tur langs de bløde bølger.

Rejser til Porto Cristo, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Porto Cristo og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Turismo Islas Baleares

Agència de Turisme
C/ Rita Levi s/n
07121 Palma, Majorca

T: +34 971177210

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Porto Cristo
clear sky
35.4 ° C
35.4 °
35.2 °
56 %
2.3kmh
0 %
man
34 °
tirs
31 °
ons
31 °
tors
27 °
fre
30 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
PortoCristo
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#PortoCristo #iPortoCristo #VisitPortoCristo #Balerares #IslasBaleares #BalearicIslands #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her