Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Porto Alegre

Brasilien

#Brazil Rejser til Brasilien Det er nærmest umuligt ikke at forelske sig i Brasilien. For det første har landet en ubeskriveligt fantastisk kultur som er bygget...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Porto Alegre

Porto Alegre er et stedet for afslapning, uanset om du søger en sjov ferie eller du bare har brug for et sted at slippe af med et usundt stressniveau, vil du opdage at der er mange forskellige muligheder her. Nattelivet i Porto Alegre er hovedattraktionen for mange besøgende.

Du finder pubber, klubber og barer, der giver attraktive underholdnings tilbud der passer til næsten ethvert budget. Fra 24 timers klubber til en traditionel pub oplevelse med levende musik vil du kunne slappe af og have det sjovt.

Hvert kvarter, sin egen stil, når der leveres underholdning til besøgende. I downtown området på Joao Alfredo er der diskoteker, danseklubber og historiske etablissementer at nyde. Calcada da Fama har fashionable barer og traditionelle danseklubber. I nærheden af universitetet finder du barer, der tilbyder levende musik og traditionelle retter.

Når du vågner næste morgen er der stadig muligheder for oplevelser. Tag til det offentlige marked for kaffe og, naturligvis, andre varer beliggende i en bygning, der blev opført i slutningen af ​​det 19. århundrede. Sejl en tur rundt på det stille vand i Redemption Park. Den botaniske have er et sted for stille hvile, med ørkenmiljøer, vandrestier, og en stor græsplæne hvor du bare kan sidde tilbagelænet og nyde livet.

Porto Alegre er en smuk by, der giver dig mulighed for at udforske Brasiliens liv og kultur på en sjov måde. Kom her og du vil finde alt, du har brug for.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Porto Alegre Tourist Information

Largo Dr. José Faibes Lubianca 1
Loja 11 – Bom Fim
Porto Alegre RS 90040-120

T: +55 51 3333 1873

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Brasiliens turistkontor

#Touristboard Brazil Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO  #Brazil #visitBrazil #iBrazil #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Brazilien valuta, Real

1 Real = 100 centavos. 1, 5, 10, 25, 50 centavos 1 Real2, 5, 10, 20, 50, 100 Real Banco Central do Brasil#Brazil #real #brl #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Porto Alegre
clear sky
25.2 ° C
29.9 °
23.8 °
50 %
0.9kmh
0 %
søn
28 °
man
23 °
tirs
17 °
ons
11 °
tors
10 °

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
PortoAlegre
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Brazil #PortoAlegre #iPortoAlegre #visitPortoAlegre #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her