Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Portland

USA Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

USA

#USA Rejser til USA USA er hjemsted for en af de mest alsidige topografier i hele verden. Du kan udforske alle de historiske kolonier langs østkysten, eller...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Portland

Portland, Rosernes By, ligger midt i det nordvestlige hjørne af de sammenhængende amerikanske stater. Herfra er du en hurtig dagstur fra den smukke Stillehavskyst og dens monolitter, Columbia River Gorge og blot 3 timer fra Seattle. Det er et sted fyldt med vandfald, bjergudsigter og storslåede kulturbegivenheder.

Musik, film og scenekunst er stærke i Portland, og der er flere af de bedste amerikanske bands, der har deres rødder i byen. Du vil finde at jazz, rock og moderne alternativ lever i bedste velgående her, og der bydes på live musik hver aften i pubber, barer og klubber, der ligger spredt over hele byen.

Der er også flere museer, der er et længere besøg værd, mens du opholder dig i Portland. Portland Art Museum byder på årlige vandreudstillinger og er lige blevet færdig med en fløj til samtidskunst og moderne kunst, der har gjort det til et af USA’s største museer. Tag dig også tid til at se Oregon History Museum, som blev grundlagt i 1898, for at se en grundig gennemgang af livet i denne region.

Et besøg i Portland er ikke komplet før, du har taget dig tid til at nyde noget af maden på gaden, der findes over hele byen. Med over 600 autoriserede madvogne i byen, findes der ikke en mere robust gadekultur noget andet sted i Nordamerika. Siden byen oven i købet har over 50 mikrobryggerier, vil du finde en livlig happy hour hver eneste dag.

Hiking, cykling og andre udendørs eventyr venter blot nogle få minutter fra byen. Eller du kan tage ud og se byens rosenhaver og andre smukke attraktioner i byen. Uanset, hvad du vælger at gøre, skal du bare vide, at Portland har et særligt eventyr i dag, der bare venter på dig.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Ohio Tourism

Ohio Tourism Division

T:

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

USAs turistkontor

#Touristboard USA Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #USA #visitUSA #iUSA #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

USA valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 1¢, 5¢, 10¢ cent $¼, $½, $1 Dollar$1, $1, $5, $10, $20, $50, $100 Dollar USA National Bank #USA #Dollar #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Portland
haze
22.8 ° C
24.3 °
19.4 °
58 %
0.5kmh
20 %
lør
32 °
søn
33 °
man
32 °
tirs
31 °
ons
25 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Portland
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Portland #iPortland #VisitPortland #NorthDakota #VisitNorthDakota #USA #VisitUSA #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her