Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Portimao

Portugal - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Portugal

#Portugal Rejser til Portugal Uanset om du elsker storbyferie eller du ønsker et rustikt tilflugtssted, der lader dig finde lidt ensomhed, byder Portugal på spændende storbyer,...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Portimao

Portimao ligger ved Arade flodens udløb på Algarvekysten og har tidligere været hjemsted for pirater og smuglere! Frem til først i 1980’erne var det Algarves vigtigste by med hensyn til fiskeri og konservesindustri. I dag er Portimao ikke kun en blomstrende fiskerihavn og industrihavn man også et perfekt udgangspunkt for at udforske områdets smukke strande og grotter, navnlig det berømte Praia da Rocha. På ferien i Portimao kan du nyde de mange restauranter, hvor sardiner og skaldyr er blandt specialiteterne, tage på shopping, spille golf eller bare nyde livet på en café ved floden og betragte livet omkring dig.

Centrum ligger omkring Rua Vasco da Gama, med adskillige forretninger specialiseret i billige lædervarer af høj kvalitet. På en lav bakke, langs Rua Diogo Tomé, ligger kirken Nossa Senhora da Conceicao, som blev genopbygget efter jordskælvet i 1755. Kirken bærer stadig spor fra dens oprindelse i det fjortende århundrede, blandt andet søjlegangen med dens udhuggede søjler. Indenfor er der azulejo-paneler fra det syttende og attende århundrede.

I Portimao får i en sjov og uforglemmelig familieferie. Det er den største og mest levende ferieby på Algarves vestkyst. Byens marina er et travlt omdrejningspunkt i og en af de vigtigste attraktioner. Tag i vandland, på havsafari eller gå ombord på et piratskib og besøg områdets mange grotter. Byen byder også på god shopping, og der er mulighed for at få mange gode souvenirs med hjem. Portimao er ikke en egentlig badeby, men der er mange gode strande lige i nærheden. Tag på tur til Praia da Rocha, der er en bred strand tæt på Portimaos marina. Praia dos Creanos ligger i ly af grotter og fantastiske røde klipper, der er så karakteristiske for området. Du kan også besøge fæstningen Fortaleza de Santa Catarina med en fremragende udsigt over den nærliggende strand.

Tivoli Marina er et unikt hotel, der ligger lige ved marinaen. Hotellet har to udendørs saltvandspools, og beliggenheden er central i forhold til alle seværdigheder i byens centrum. Portimao er et godt valg, hvis du er glad for at shoppe. Der er talrige butikker og markeder, hvor du kan gøre en god handel. Den livlige by er et perfekt sted til en romantisk parferie med de mange restauranter, kulturseværdigheder.

I de mange små butikker kan man gøre en god handel, og du finder også alle de internationale high street-mærker. Der ligger flere indkøbscentre i området, hvor man finder mange modebutikker, eller man kan besøge Portimaos marked i midtbyen, hvor man kan købe de lækre lokale fødevarer og specialiteter. Du kan prøve forskellige typer mad på ferien i Portimao. Det lokale køkken byder på masser af fisk og skaldyr, og mange af restauranterne serverer også internationale retter. Byens centrum og området langs floden er de bedste steder at gå ud at spise.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Turismo do Algarve

Av. 5 de Outubro, 18-20
8000-076 Faro

T: +351 289 800 400
F: +351 289 800 489

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Portugals turistkontor

#Touristboard Portugal Tourism Authority Turismo de Portugal, I.P. Rua Ivone Silva, Lote 6 1050-124 Lisboa T: +351 211 140 200 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE PINTEREST INSTAGRAM #Portugal #visitPortugal #iPortugal #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Portugal

#Portugal #Covid19 Coronavirus status / statistik - Portugal Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Portugal

#Foodie Portugal Foodie Video Mad i Portugal På grund af sin lange kystlinje har fisk og skaldyr stor indflydelse på det portugisiske køkken. På trods af at...
Portugal - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Portimao City Walk

#CityWalk City Walking Tour Portimao, video Portimao https://www.youtube.com/watch?v=GRfcC5YEW9E   #Portimao #Portugal #Citywalk #Sightseeing #Video
FAQ Wiki og fakta om landet

Portugal i historiebøgerne

#History Portugal Historie Video Historie kort fortalt Den Iberiske Halvø, hvor Portugal ligger, har været beboet i mindst 30.000 år. I 700 f.Kr. kom keltere til området...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Portimão
scattered clouds
22.3 ° C
22.3 °
22.3 °
69 %
3.4kmh
26 %
lør
23 °
søn
24 °
man
24 °
tirs
25 °
ons
26 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Portimao #iPortimao #VisitPortimao #Portugal #VisitPortugal #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Portimao
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her