Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Port-of-Spain

Trinidad og Tobago Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Trinidad og Tobago

#Trinidad and Tobago Rejser til Trinidad and Tobago Den lille republik Trinidad og Tobago, som består af tvillingeøer lige ud for det sydamerikanske hovedkontinent. Teknisk set...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Port-of-Spain

Port of Spain har fungeret som hovedstad i Trinidad og Tobago siden 1757. I dag er det et stort administrations- og detailcenter, der understøtter sektoren for finansielle tjenester. Det er hjemsted for nogle af de højeste skyskrabere i hele Caribien, mens det på samme tid giver besøgende et glimt af kolonitiden.

Du finder ud af, at byen er et sted fyldt med grønne firkanter og mellemrum. De kaldes ofte parker, selvom de ikke er et formelt rekreativt område. Nogle af de formelle firkanter bevarer stadig nogle af deres oprindelige rammer, herunder de fire porte, der omgiver rummet og bringer stier til midten af ​​pladsen for at danne en “X” -form. Mange er fantastiske, men Lord Harris Square og Woodford Square bør ikke gå glip af.

Nattelivet i Port of Spain er energisk, levende og farverigt. Der er en bred vifte af klubber og underholdningskomplekser at vælge imellem på en række forskellige prisniveauer. Nogle rekrutterer internationale musikere til intime koncerter, så tjek tidsplaner, mens du planlægger din ferie.

Byen er også hjemsted for en af ​​de største karnevaler i verden. Næsten 100.000 mennesker kan møde op til karneval i et givet år for at nyde festlighederne, strande og aktiviteter, der er tilgængelige i løbet af denne tid. Hvis du leder efter det perfekte sted til en afslappende ferie, har Port of Spain meget at give. Det er lille og intimt, men alligevel livlig og stolt, hvilket gør det til en vidunderlig destination at udforske.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Trinidad and Tobagos turistkontor

#Touristboard Trinidad and Tobago Tourism Authority Levels 8 & 9, Tower C, International Waterfront Complex 1 Wrightson Road, Port-of-Spain Trinidad and Tobago T: 624-1403 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #TrinidadAndTobago #visitTrinidadAndTobago #iTrinidadAndTobago #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Port of Spain
overcast clouds
29.7 ° C
30.1 °
28.8 °
82 %
0.3kmh
100 %
søn
30 °
man
27 °
tirs
28 °
ons
27 °
tors
27 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
PortofSpain
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#TrinidadAndTobago #Port-of-Spain #iPort-of-Spain #visitPort-of-Spain #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her