Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Port Louis

Mauritius

#Mauritius Rejser til Mauritius Mauritius ligger i det Indiske Ocean, nogle få hundrede kilometer øst for Madagaskar. Det er en del af Mascarene-øernes oversøiske afdeling, der hører...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Port Louis

Port Louis har været havn siden det 17. århundrede. Byens navn er givet til ære for kong Louis XV. Fransk arkitektur, engelske haver og smukke strande venter dig, når du vælger denne by til din næste feriedestination. I løbet af dit ophold i Port Louis vil du sikkert ofte, finde dig selv på vandreture langs Caudan Waterfront. Et stort madtempel er populært og der er mange indkøbsmuligheder. Det er også en af de bedre familievenlige aktiviteter, som Port Louis har at byde på.

Du skal naturligvis huske at se Aapravasi Ghat, som er en verdensarvssted. Det var landingsstedet for kontraktarbejdere, der kom til øen og du finder her er en velbevaret historisk oplevelse.

Markederne i Port Louis fortjener at du kigger nærmere på dem. På den lokale basar finder du lokale krydderier og produkter. Byen er berømt for de lave priser på tøj, og basaren er det bedste sted at finde, hvad du ønsker. Du finder nogle fantastiske varer, så sørg for at der er plads i din kuffert til dine gode fund.

Besøg stempelmuseet, hvor du kan se den blå penny og penny orange frimærker fra 1847, dette er nogle af de mest sjældne frimærker i verden. Overvej også et besøg på Natural History Museum for at se genstande, der viser Mauritius kultur og historie. Port Louis er smuk, ekspansiv og indbydende. Det er en af ​​de bedste ø ferie destinationer, som du finder i dag.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Port Louis Tourist Information

Victoria House
St Louis St
Port Louis
Mauritius

T: +230 203 1900

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Mauritius turistkontor

#Touristboard Mauritius Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #Mauritius #visitMauritius #iMauritius #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Mauritius
few clouds
22.5 ° C
23.1 °
22.5 °
78 %
3.1kmh
20 %
tirs
27 °
ons
27 °
tors
25 °
fre
27 °
lør
27 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
PortLouis
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Mauritius #PortLouis #iPortLouis #visitPortLouis #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her