Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#PortElKantaoui

Tunesien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Tunesien

#Tunisia Rejser til Tunesien Alt fra Atlasbjergene til Sahara afspejler kulturen og mulighederne middelhavsområdet har at byde på. Tunesien var en af de helt store merkantilkræfter i...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Port El Kantaoui

En rejse til Port El Kantaoui tilbyder solskin året rundt i charmerende omgivelser i Tunesien. Fra afslapning til stranden til spændende aktiviteter for alle aldre er Port El Kantaoui et fantastisk valg til din ferie i år. Port El Kantaoui er et bygget resort med en lystbådehavn, der ligner en traditionel tunesisk landsby i blå og hvide farver. Du vil blive mødt af brostensbelagte gader, traditionelle bygninger og hvide sandstrande på din ferie i Port El Kantaoui. Kun 10 km ned ad kysten fra det travle resort Sousse ligger dette sofistikerede resort, hvor der er et stort udvalg af aktiviteter, som vil underholde personer i alle aldre.

Med masser af former for vandsport, herunder dykning med ilt, vandski, windsurfing, fiskeri, parasailing og kajakture er der masser at lave på ferien. I Port El Kantaoui er der caféer og restauranter langs vandet, hvor du kan slappe af og nyde et glas vin, mens du beundrer den smukke solnedgang over havet. Lær mere om Tunesiens historie på din ferie i Port El Kantaoui, tag en dagstur til det historiske Sousse med den traditionelle medina og moskeen. Eller hvis du planlægger en familieferie til Port El Kantaoui, ligger forlystelsesparken Hannibal i nærheden, og golfelskere vil nyde den 18-hullers golfbane. Hvorfor ikke tage til havet og udforske kystlinjen på en bådtur og se delfinerne svømme langs katamaranen.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tunesiens turistkontor

#Touristboard Tunisia Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST #Tunisia #visitTunisia #iTunisia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Port el Kantaoui
clear sky
22 ° C
22 °
17 °
63 %
5.9kmh
3 %
søn
27 °
man
29 °
tirs
27 °
ons
27 °
tors
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#PortElKantaoui #iPortElKantaoui #VisitPortElKantaoui #Tunisia #VisitTunisia #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

PortElKantaoui
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her