Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#PortdAndratx

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Port D Andratx

Port d’Andratx ligger på den sydvestlige kyst på Mallorca i de Baleariske Øer. Selve byen er meget gammel og har været beboet af den lokale befolkning er mange år.

Relikvier fundet i området agerer som bevis på at romerne besatte byen i det 2. århundrede f.Kr. Selvom det er en havn er byen faktisk bygget væk fra kysten for at skabe et lag af beskyttelse mod områdets pirater. For at yderligere beskytte byen blev der bygget 14 observeringstårne. Et dusin af disse findes stadig.

Vil du have en pause fra de travle turiststeder?

Det er ofte indlysende hvorfor nogle strande er udpegede som ’turiststrande’. De er rene, velplejede, og byder på alle de moderne faciliteter man kunne ønske sig. For nogen er det en drøm der er gået i opfyldelse, hvorimod andre gerne vil ud at udforske området. Hvis du hører til den sidstnævnte gruppe, så sørg for at tage et par kilometer sydpå for at se Cala Llamp.

Der er ikke meget sand at finde ved Cala Llamp, men stranden er det perfekte sted at slappe af i frihed for turisternes travlhed. Lad dine tanker løbe løbsk sammen med brisen mens du nyder det krystalklare smaragdgrønne vand. Klipperne er fyldt med grønne fyrretræer og bugten er et dejligt sted at nyde en nedkølet svømmetur. Hvis du kunne tænke dig en drink anbefaler vi at du tager på Beach Club.

Hvis du hellere vil tage en indendørstur fordi vejret ikke helt gider at samarbejde, så er Museo Liedtke en fantastisk distraktion. Museet befinder sig syd for havnen og blev bygget ind i klipperne af den tyske kunstner, Dieter Liedtke. Her kan du se en lang række af hans midlertidige udstillinger og nyde nogle af hans bedste kunstværker. Hvis museet ikke er åbent er udsigten i sig selv indsatsen værd. Museets åbningstider er lidt underlige, så ring først hvis du gerne vil have an fuld rundvisning.

I Port d’Andratx bliver du behandlet godt

Der er mange moderne og romantiske spisesteder at yde i Port d’Andratx, men det bedste er uden tvivl Trespais. Restaurantens monokrome indre er ofte oplyst af stearinlys og menuen er blevet produceret af kokken som kan prale af at have flere Michelin stjerne. Vi anbefaler sashimi og artiskokmos selvom alt andet på menuen også er udsøgt. Sørg for at reservere et bord så tidligt som muligt.

Hvis du er på udkig efter et sted som befinder sig i nærheden af byens hub, så bør du tage til middag på Restaurante La Gallega, hvilket takket være sin beliggenhed i nærheden af taxierne og stranden er nemt tilgængeligt.

Rejser til Port d’Andratx, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Port d’Andratx og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Turismo Islas Baleares

Agència de Turisme
C/ Rita Levi s/n
07121 Palma, Majorca

T: +34 971177210

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Andratx
clear sky
28.8 ° C
31.6 °
28.1 °
59 %
4.8kmh
0 %
fre
28 °
lør
27 °
søn
28 °
man
29 °
tirs
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
PortdAndratx
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#PortDAndratx #iPortDAndratx #VisitPortDAndratx #Balerares #IslasBaleares #BalearicIslands #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her