Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Populære Europæiske julemarkeder

Julemarkeder er populære rundt omkring i Europa, her kan du se vores forslag med oplysninger om nogle af de mest kendte og populære julemarkeder i Europa.

Köln

Kölns julemarkeder er nogle af de største i Tyskland og inkluderer det største juletræ i Rheinland, der er dekoreret med blinkende lys. Der er seks separate markeder forskellige steder rundt om i byen, herunder det flydende marked ombord på et af krydstogtskibene, der ligger fortøjet langs Rhinen -promenaden. Hvert af markederne har sin egen særlige karakter og tilbyder forskellige sæsonbetonede gaver og dekorationer, selvom alle byder på den samme særlige atmosfære og festlige jubel. Udover markederne skal du tjekke butikkerne og butikkerne i ‘Hohe Strasse’ og de mange berømte seværdigheder i byen, herunder den fremragende gotiske katedral.

Düsseldorf

Düsseldorf har to vigtige julemarkeder i den gamle bydel og omkring Schadowplatz. En tur rundt i de 150 boder giver dig mulighed for at blive betaget af den festlige atmosfære i denne historiske by ved Rhinen. Træhytterne byder på en stor samling af festlige varer, herunder håndlavede smykker, bliklegetøj og træudskæringer sammen med luksusmarmelade og chutneys. Byen er også hjemsted for shoppinggaden Koeningsallee, en af ​​de mest fashionable i landet, og hvis træer glitter med festlige lys for at fuldføre stemningen.

Aachen

Den gamle bymidte bliver domineret i fire uger af atmosfæren og begivenhederne på julemarkederne. Byens bagere, der distribuerer produkter over hele verden, tilbyder deres traditionelle kager og bagværk frisk fra ovnen på julemarkederne, der tiltrækker over 1,5 millioner besøgende årligt.

Rüdesheim

Ruedesheim er hjemsted for den maleriske Drosselgasse, med de mange traditionelle tyske barer og butikker. Nyd de festlige godbidder, der tilbydes på markedsboden, og mens du er her, hvorfor ikke prøve en traditionel Ruedesheim kaffe eller vin!

Heidelberg

Universitetsbyen Heidelberg har julemarkeder i maleriske omgivelser ved floden Neckar. Nyd duften og smagen af ​​kanel, nelliker og gløgg, overalt i den gamle bydel. Markederne er hovedsageligt beliggende på Universitetspladsen og Markedspladsen.

Trier

De festligt dekorerede hytter domineres af byens katedral og tilbyder gaver og godbidder for enhver smag, herunder bratwurst, pandekager og gløgg. Der er masser af underholdning på scenen ved julemarkedet.

Rothenburg o.b. Tauber

Rothenburg er en af ​​de ældste byer på den “romantiske” turistvej. Rothenburg har smuk udsigt over floden Tauber. Udover at være gammel er byen både malerisk og uspoleret. En gang bag voldene i den billøse centrale del giver dig mulighed for at opleve Rothenburgs gamle huse, gadeskilte, springvand og smalle, brostensbelagte gader som de så ud i midten af ​​det 16. århundrede.

Rothenburg har det traditionelle ‘Weihnachtsmarkt’, hvor du næsten føler dig selv træde tilbage i tiden i den festlige atmosfære. Vælg pyntegenstande og usædvanlige gaver, og nyd de lokale specialiteter, der spænder fra nøddebrød, al slags fristende konfekt, sydende pølser og øl!

Amiens

Med 115 boder og forhandlere på de maleriske gader i byens centrum giver Amiens virkelig den festlige stemning. Den oplyste katedral skaber en spektakulær baggrund for markedet, som helt sikkert vil lokke dig med sin musik og dufte til sit udvalg af lokale produkter, herunder gløgg og håndblæst glas.

Valkenburg

Julemarkederne i Valkenburg er unikke, da de ligger i Gemeentegrot, hulerne, der er blevet gravet under byen siden romertiden. De stemningsfulde grotter er festligt dekoreret og belyst af eventyrlys for at skabe en vidunderlig atmosfære. De mange boder har forhandlere, der tilbyder en række julegaver og lokale specialiteter.

Luxembourg by

Luxembourg City, hovedstaden i Luxembourg, er fuld af julestemning. Julemarkederne er træhytter, der er oplyst med festligt lys og tilbyder en række produkter, herunder pyntegenstande, lys og trædekorationer. Der er naturligvis også et stort udvalg af mad og drikke, som for eksempel krydret vin, suppe med Mettwurscht (en specialpølse), pandekager og bagværk. Underholdning tilbydes også på bestemte dage og inkluderer kor, der udfører traditionelle sange og musik.

Brugge

Den romantiske by Brugge har en festlig atmosfære. Ved siden af markedsboderne, der tilbyder et varieret udvalg af gaver og dekorationer, finder du mange butikker, hvor du kan købe de berømte belgiske chokolader og blonder, der er fremstillet i byen. Du bør også tage dig tid til at nyde de rolige kanaler og brostensbelagte gader, og der er endda en skøjtebane for de mere eventyrlystne.

Bruxelles

Julemarkederne levendegør denne allerede kosmopolitiske by med lokale musikere, malere og jonglører, der sørger for underholdning. Boderne er placeret i og omkring Grand Place, en af de smukkeste pladser i Europa, og har et stort udvalg af gaver og souvenirs.

Amiens

#Amiens Visit Amiens Amiens, en smuk fransk by, er rangeret blandt de vigtigste byer i Frankrig at besøge. Uanset om du er historieelsker, haveelsker eller søger...

Brugge

#Bruges Visit Bruges Brugge (tysk: Brügge, engelsk og fransk: Bruges) er en by i Flandern i Belgien, hvor den er hovedby og den største by i...

Bruxelles

#Brussels Visit Brussels Bruxelles blev officielt grundlagt i 979, da et lille slot blev bygget nær Senne floden. Lambert II i Leuven byggede et nyt slot...

Düsseldorf

#Düsseldorf Visit Düsseldorf Düsseldorf ligger ved Rhinen og er et godt sted at besøge når som helst på året. Düsseldorf er en moderne, kosmopolitisk by. Det...

Heidelberg

#Heidelberg Visit Heidelberg Kommer du på din vej forbi Heidelberg så skal du så absolut afsætte noget tid til at kigge nærmere på den smukke by. Du...

Luxembourg City

#Luxembourg Visit Luxembourg City Luxembourg City virker som om den blev skåret ud af klipperne, der blev dannet af floderne Petrusse og Alzette. Der har været...

Rüdesheim am Rhein

#Rüdesheim am Rhein Visit Rüdesheim am Rhein Rudesheim am Rhein, ofte bare kaldt Rudesheim, befinder sig i Oberes Mittelrheintal og er en smuk vinby. Som del...
Nederlandene Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Valkenburg

#Valkenburg Visit Valkenburg Valkenburg aan de Geul med omkring 17.000 indbyggere ligger i den sydøstlige provins Limburg. Valkenburg ligger i en del af Holland, der er kendt...

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her