Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Polis

Cypern

#Cyprus Rejser til Cypern Cypern har været et fast sted at tage på ferie i næsten 2000 år. Grunden til, at det er sådan et populært...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Polis

Denne skjulte juvel er en af de mest stille og rolige feriebyer i Cypern, men du kan alligevel finde rigeligt med ting at lave under ferien i Polis. Den fredelige beliggenhed på den nordvestlige kyst har et varmt, klart hav og milde vintre, hvilket gør den ideel til ferie hele året. Det er den perfekte destination for naturelskere og alle, der holder af at være udendørs, samt enhver der vil have en autentisk oplevelse af livet på Cypern.

Hvis du vil slippe for hverdagens stress og jag under ferien, så er Polis et fortrinligt valg. Her er der traditionelle cypriotiske taverner og charmerende butikker drevet af lokale kunstnere, så du kan virkelig slappe af i det stille tempo her. Området har en populær strand, og hvis du vil have et større udvalg af strande, er der bare en kort køretur til Paphos. Under ferien her kan du opleve et fantastisk arkæologisk museum, fascinerende klostre og byzantinske kirker i byen.

Hvis du leder efter en base for udendørs aktiviteter, er der et godt udvalg i Polis. Udforsk kysten med en lejet cykel eller tag en ridetur i den smukke natur i området. Hvis du holder af golf, ligger Tsada golfbanen bare 25 minutter fra byen. Tag en dagstur til det imponerende naturreservatet på Akamas halvøen og gå på naturstierne mens du nyder den panoramiske udsigt over bugten. Besøg den maleriske fiskerihavn i Latsi med de gode taverner, vandsportsaktiviteter og bådture, eller på en tur til Limassol under ferien i Polis.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Polis Tourist Information

Vasilleos Stasioikou Avenue 2
Poli Crysochous

T: +357 26 322468

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Cyperns turistkontor

#Touristboard Cyprus Tourism Authority T: +357 22691100 e-mail: cytour@visitcyprus.com WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Cyprus #visitCyprus #iCyprus #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Cypern

#Cypern #Covid19 Coronavirus status / statistik - Cypern Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Cypern valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#Cyprus #euro #eur #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Paphos
scattered clouds
13.5 ° C
14 °
12.9 °
88 %
1.5kmh
40 %
ons
17 °
tors
18 °
fre
19 °
lør
19 °
søn
19 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Polis #iPolis #VisitPolis #Cyprus #VisitCyprus #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Polis
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her