Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Podstrana

Kroatien

#Croatia Rejser til Kroatien Med mange byer, der er beliggende helt perfekt til at give besøgende adgang til de naturlige vidundere og den skønhed, der synes...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Podstrana

Landsbyen Podstrana ligger ikke langt fra den populære by Split. Den lille landsby har en fantastisk beliggenhed ved Adriaterhavets kyst omgivet af frodig vegetation og perfekte strande. Podstrana blander den historiske skønhed ved den dalmatiske kyst med spændingen i en moderne badeby.

De uspolerede strande i og omkring Podstrana er uden sidestykke med strækninger af rent hvidt sand og krystalklart vand som gør landsbyen til et uforglemmelig rejsemål. Der er et stort udvalg af aktiviteter i landsbyen, herunder tennis og volleyball med en række baner i landsbyen og mulighed for at leje udstyr. Der er en dykkerskole for de der ønsker at lære at dykke. Podstrana tilbyder også en bred vifte af vandsport med med mulighed for at leje udstyr til jetski, vandski og kanosejlads.

Der er en række bådture i området samt mange steder hvor du selv kan leje både og udforske kysten. Hvis du vil feste og danse hele natten er den populære by Split tæt på. Her er et stort antal barer og klubber samt strandklubber og spillesteder.

Det ville være en skam hvis du ikke prøvede noget af det traditionelle dalmatiske køkken mens du besøger Podstrana, der er masser af steder i byen og de omkringliggende landsbyer hvor du kan prøve. Frisk fisk og skaldyr er de mest populære retter hvor fisken kommer frisk fra båden til værtshusene og restauranterne.

Ferie i Podstrana med børn

Podstrana er et af mange gode valg for en familieferie. Strandene i Podstrana er det, der tiltrækker de fleste besøgende til byen. De lange strækninger med sand er det ideelle sted at slappe af og slappe af i det dalmatiske solskin. Det klare vand i Adriaterhavet er stille og lavt hvilket gør dem ideelle til familier med børn.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Podstrana Tourist Information

Davora Jurasa 2
21312 Podstrana

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Kroatiens turistkontor

#Touristboard Croatia Tourism Authority Iblerov trg 10/IV 10000 Zagreb T: +385 (0)1 4699 333 F: +385 (0)1 4557 827 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #croatia #croatiafulloflife #visitcroatia #icroatia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Kroatien

#Kroatien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Kroatien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Forbud og restriktioner mod E-cigaretter

Flere og flere rygere skifter fra normale cigaretter til e-cigaretter af forskellige årsager. Men husk på at i nogle lande er e-cigaretter forbudt, i...

Hvad spiser man i Kroatien

#Foodie Kroatien Foodie Video Mad i Kroatien Køkkenet i Kroatien er utroligt varieret, fordi det stammer fra to meget forskellige kulturelle baggrunde. På grund af sin lange...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Split
overcast clouds
22 ° C
23.3 °
22 °
59 %
5.8kmh
90 %
ons
24 °
tors
26 °
fre
27 °
lør
25 °
søn
21 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
PODSTRANA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Podstrana #iPodstrana #visitPodstrana #croatia #hrvatska #croatiafulloflife #visitcroatia #adriaticsea #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her