Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#PlayaEsCana

Spanien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Playa Es Cana

Et roligt feriested på nordkysten af Ibiza, og som er populært blandt par, der vil væk fra turistvrimlen eller familier, der ønsker en børnevenlig ferie. Playa Es Cana er et godt valg til sommerferien, hvis I vil nyde det varme solskin på smukke Ibiza. Playa Es Cana er et familievenligt feriested på Ibiza med skønne strande og solskin året rundt. Playa Es Cana ligger på Ibizas nordkyst langt væk fra de mere travle feriebyer, og stedet er ideelt til en solferie for hele familien. De gyldne strande med lavt vand er meget børnevenlige, og der er mange aktiviteter for hele familien på strandene. Den gyldne sandstrand ligger godt afskærmet, og den er meget børnevenlig. Stranden er flad og lavvandet, og forældrene kan trygt lade børnene lege under opsyn i det lave vand.

Hvis du gerne vil gøre en god handel på ferien på Ibiza, skal du besøge Playa Es Canas ugentlige marked, hvor du kan købe billigt tøj, lædervarer og smykker. Playa Es Cana har mange gode restauranter i området omkring havnen, hvor I kan nyde det internationale køkken og vidunderlig frisk fisk. Nattelivet er hyggeligt og afslappet i Playa Es Cana – I kan hænge ud på de lokale barer eller tage til det nærliggende San Antonio, hvor der er mere gang i den. Hvis I gerne vil tilbringe dagen på stranden, kan I også gå til den smukke by Cala Nova, der har en lidt mindre strand tæt ved havnen, og hvor I kan tilbringe en særligt fredfyldt eftermiddag.Vandreentusiasterne kan udforske de uspolerede dele af øen – landskabet på den spanske ø er slående smukt. – Hvis I vil på dagstur, kan I tage færgen til Ibiza by og opleve øens tradition og kultur.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Turismo Islas Baleares

Agència de Turisme
C/ Rita Levi s/n
07121 Palma, Majorca

T: +34 971177210

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Ibiza Town
few clouds
21.2 ° C
21.6 °
19.9 °
87 %
2.7kmh
20 %
ons
24 °
tors
24 °
fre
24 °
lør
25 °
søn
25 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#PlayaEsCana #iPlayaEsCana #VisitPlayaEsCana #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

PlayaEsCana
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her