Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Playa del Carmen

Mexico

#Mexico Rejser til Mexico Der findes to tilgange til at opleve fantastiske Mexico. Den første går ud på at besøge kystnære hoteller og de diverse udforskningsmulighederne de...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Playa del Carmen

Med en drink i den ene hånd, træk en liggestol frem med den anden og nyd solen eller tag en dukkert i Det Caribiske Hav. Tag en slentretur langs denne fantastiske strand, som strækker sig kilometerlangt! Til de, der ønsker lidt mere eventyr og spænding, er der masser af vandsportsaktiviteter at have sjov med – fra jetski til windsurfing og snorkelling samt dybtvandsdykning. Og for de, der gerne vil opleve naturlandskabet foroven, skal man prøve parasailing.

Hvis man ikke har lyst til at solbade eller tage et dyp i det glimtende Caribiske hav, er der et uendeligt antal spændende aktiviteter til at holde dig beskæftiget i Playa del Carmen. Prøv noget windsurfing, nyd den flotte udsigt ovenfra med noget parasailing eller udforsk de gemte skatte i havet med en spændende dykker- eller snorkelekspedition. Under den rolige overflade ligger en farverig koralverden under vandet vrimlende med liv. Du kan også tilbringe dagen ombord på en sejlbåd eller en katamaran, hvor du kan nyde en frokost eller en bar ombord. Fra båden kan turisterne og svømme, snorkle eller forsøge at fiske. For golfentusiaster er Playacar Golf Club meget populær blandt både lokale og turister.

Tilbage på land kan du tage en tur i den mest populære gade i Playa del Carmen, Quinta Avenida. Dette er en strækning med strøg fyldt med butikker, hoteller, caféer og restauranter, der har noget for enhver smag og ethvert budget. Der er alt lige fra designerbutikker til dem, der sælger cigarer og souvenirs. Efter en formiddag på jagt efter røverkøb kan i stoppe ved en taco-bod og prøve en af Mexicos mest kendte snacks! For dem, der gerne vil opleve kulturen er det et must at se noget af den forhistoriske maya-civilisation ved Chitzen Itza og Coba. Om aftenen kan du prøve nogle smage fra mayatiden på en traditionel mexicansk restaurant, hvor der serveres lækre traditionelle retter, såsom Tacos al Pastor og Panuchos. Playa del Carmen har et livligt natteliv, og mange af barerne og klubberne ligger lige ned til vandet. Skyl et par tequilaer ned, tag dine dansesko på og vis dine salsatalenter!

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Playa del Carmen Tourist Information

Modulo Informacion Turistica
Calle Quinta Avenida 3, Solidaridad
77710 Playa del Carmen

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Forbud og restriktioner mod E-cigaretter

Flere og flere rygere skifter fra normale cigaretter til e-cigaretter af forskellige årsager. Men husk på at i nogle lande er e-cigaretter forbudt, i...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Mexico valuta, Peso

1 Peso = 100 centavos. 5¢, 10¢, 20¢, 50¢ centavos $1, $2, $5, $10, $10 Pesos$20, $50, $100, $200, $500, $1000 Pesos Mexican National Bank #Mexico #Peso #mxn...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Playa del Carmen
overcast clouds
27.8 ° C
27.8 °
27 °
89 %
1kmh
100 %
man
32 °
tirs
31 °
ons
27 °
tors
30 °
fre
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
PlayadelCarmen
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Mexico #PlayadelCarmen #iPlayadelCarmen #visitPlayadelCarmen #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her