Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Playa de Arena Gorda

Dominikanske Republik

#Dominican Republic Rejser til Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik forveksles ofte med Dominica, som er en særskilt ø nation. Dette land deler øen Hispaniola med Haiti...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Playa de Arena Gorda

En smuk strækning af silkeblødt sand i Punta Cana, Playa de Arena Gorda er kendt for sine luksuriøse turiststeder. Arena Gorda er omgivet af det lyseblå vand i Caribien på den ene side og imponerende resorts og udviklinger på den anden side og er den perfekte Dominikanske strandferie. Søg tilflugt i skyggen af ​​grønne palmer, drik frisk kokosnødsvand på stranden, lounge i en hængekøje og nyd al den sol og sand, du kan tage i.

Med flere bølger end den nærliggende Bavaro-strand og mindre hektisk end resten af ​​Punta Cana er Arena Gorda perfekt til en afslappende ferie. Dens lux resorts er lavet til at imødekomme dig, og du er sikker på at føle dig som en rockstjerne her nede. Nyd den fantastiske boutique-shopping, beroligende spabehandlinger og lækre restauranter, der ligger i turiststederne sammen med de vidunderlige øer, der bor. Med lavt klart vand, der er ideelt til svømning og fedt sand, er denne strand lavet til at campere ud i timevis. Pak en picnic, tag en bog, læg et håndklæde ud, og gør dig klar til at lette dine bekymringer væk!

Der er også nogle af verdens smukkeste golfresorter hernede, så en eftermiddag, der er brugt på at udfordre dig selv ved hullerne, er bestemt op i kortene. Grib nogle nære venner eller lær at kende nye bekendte bedre end nogle putte, og fortsæt natten væk på et af de fantastiske kasinoer på stranden. Oplev spændingen ved et velplaceret væddemål, og nyd dit perfekte held hernede!

Arena Gordas placering gør det også til den perfekte base for at udforske regionen. Tilbring en dag i de grønnere græsgange i Bavaro, gå ned til Punta Cana, når du har lyst til en lille travlhed eller komme ind i Frusia og opleve den dominikanske kultur. Lokalbefolkningen er venlig og er sikker på at vise dig en god tid.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Dominikanske Republiks turistkontor

#Touristboard Dominican Republic Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM GOOGLE+ #DominicanRepublic #visitDominicanRepublic #iDominicanRepublic #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Dominican Republic
few clouds
22.5 ° C
23.4 °
22.5 °
1 %
2.4kmh
11 %
søn
23 °
man
26 °
tirs
25 °
ons
24 °
tors
24 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
PlayadeArenaGorda
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#DominicanRepublic #PlayadeArenaGorda #iPlayadeArenaGorda #visitPlayadeArenaGorda #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her