Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Platanias

Grækenland

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Platanias

Platanias er et livligt strand resort som er beliggende på Kretas vestkyst i Grækenland. Kun 15 minutter fra det charmerende Resort Chania og tilbyder en langstrakt sandbred med fantastisk solnedgang; så tag til Platanias, hvis du ønsker en fantastisk ferie i solen. Den 1,6 km lange Platanias strand, tildelt blåt flag, strækker sig langs med kysten og har krystalklart blåt vand. Der er masser af vandsport aktiviteter på denne strand og det er et populært sted at solbade for både familier og par i løbet af sommer månederne. Hvis du mere er til rolige og ugenerede strande, så tag til den vestlige del af Resortet, og du vil finde nogle skjulte juveler på din badeferie i Platanias.

En ferie i Platanias giver mulighed for at prøve lidt af det nye og gamle, tage en tur op ad bakken til den gamle bydel, tage en gåtur i gaderne, hvor man kan beundre den traditionelle arkitektur og den smukke udsigt til bugten nedenfor. En ferie i Platanias tilbyder alle de faciliteter man kan forvente af et moderne Resort, med mange butikker, barer og restauranter lige udenfor døren. Hvis du ønsker at se den traditionelle og historiske del af Kreta, kan du tæt ved Platanias, finde den smukke by Chania, hvor du kan besøge borge, kirker og klostre og den venetianske havn der er fyldt med liv om aftenen.

I forbindelse med en ferie i Platanias kan man samtidig udforske øerne og tage til det gamle palads på Knossos eller tage en shopping dag i Heraklion. Hvorfor ikke tage børnene med til vandparken Limnoupolis i Chania, hvor der er et antal vand underholdningsspil og en kunstig flod, som vil få adrenalinet til at flyde under en ferie i Platanias. Om aftenen kan man tage til en af kroerne der vender mod stranden for at se solnedgangen over havet, og prøve nogle af de lokale retter – en perfekt afslutning på dagen i forbindelse med din ferie i Platanias.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Grækenland

#Grækenland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Grækenland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Grækenland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#greece #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Crete
few clouds
21.7 ° C
22.5 °
19.5 °
50 %
0.9kmh
14 %
man
21 °
tirs
27 °
ons
28 °
tors
29 °
fre
29 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Platanias #iPlatanias #VisitPlatanias #Greece #VisitGreece #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Platanias
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her