Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Pittsburgh

USA Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

USA

#USA Rejser til USA USA er hjemsted for en af de mest alsidige topografier i hele verden. Du kan udforske alle de historiske kolonier langs østkysten, eller...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Pittsburgh

Pittsburgh har tilnavnet “Steel City”, det er et sted, hvor der er glimt af det amerikanske koloniale liv, der stadig er blandet med den moderne kunst og kultur, der har udviklet sig her.

Siden det 19. århundrede har industrialiserede doneret og bestilt mange offentlige arbejder i denne by i Pennsylvania. Phipps Conservatory er bedst blandt de mange muligheder. Denne botaniske have er opført på U.S. National Register of Historic Places og har en bred vifte af sofistikeret stål- og glasarbejde. Der er 14 rum indeholdt i anlægget, hvilket skaber detaljerede haver, der understøtter orkideer, bonsai og palmer.

Carnegie Museum of Art er et andet vidunderligt eksempel på, hvad Pittsburgh tilbyder. Formentlig det første museum for moderne kunst i USA, den permanente samling indeholder Homer og Whistler. Et børnestudie, en boghandel og et teater er også en del af oplevelsen.

Pittsburgh er også en by, der elsker sport. Piraterne har konkurreret professionelt i baseballsporten siden 1887, og holdet spillede i den første verdensserie, der blev afholdt. Pittsburgh Steelers har spillet gridiron siden 1933 og blev oprindeligt kaldt “Football Pirates” i det første årti af deres erfaring. Få nogle billetter, og oplev den amerikanske stadionskultur – det er virkelig ret fantastisk.

Pittsburgh kan også give dig adgang til steder som Hershey, og du er inden for en dags kørsel fra Philadelphia eller Cleveland. Du finder denne by som en fantastisk mulighed for en ferie i enhver længde.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Pennsylvania Tourism

Commonwealth of Pennsylvania
Department of Community and Economic Development

T:

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

USAs turistkontor

#Touristboard USA Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #USA #visitUSA #iUSA #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

USA valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 1¢, 5¢, 10¢ cent $¼, $½, $1 Dollar$1, $1, $5, $10, $20, $50, $100 Dollar USA National Bank #USA #Dollar #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Pittsburgh
light rain
24.7 ° C
24.9 °
22.8 °
78 %
5.1kmh
1 %
tors
24 °
fre
23 °
lør
25 °
søn
28 °
man
24 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Pittsburgh
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Pittsburgh #iPittsburgh #VisitPittsburgh #Pennsylvania #VisitPennsylvania #USA #VisitUSA #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her