Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Piombino

Italien

#Italy Rejser til Italien Det bedste i Italien Ja, det er et svært spørgsmål, men lad os prøve at kigge nærmere på det. Start med at tage...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Piombino

Piombino er en relativt lille kystby men den byder på et væld af udforskningsmuligheder. Historien har spillet en vigtig rolle i byens appel igennem årene, men det er langt fra alt byen har at byde på. Du kan for eksempel nyde den fantastiske udsigt til Elba Island fra kystlinjen, hvor de Tyrreske og Liguriske have mødes. Her kan du læse lidt om, hvad byen ellers har at byde på.

Byporten

Rivellino blev bygget i 1212 og er nu til dags det ældste monument i hele Piombino. Denne store indgangsport er en af de bedst bevarede strukturer af sin slags og byder på et fantastisk indblik i byens eventyrlige historie. Gå ikke glip af Cassero Castle, som anvendtes som et fængsel indtil 1959.

San Antimo klosteret

Denne religiøse bygning blev oprindeligt opført af augustinerne. Dens indre indeholder to skibe samt adskillige Andrea Gaurdi værke. Døbefonten er noget helt for sig selv. Hvis du er stor fan af Gaurdi bør du også lægge turen forbi Chapel of St Anne, hvor du vil kunne se nogle af hans renæssanceværker.

Naturreservatet

Dette reservat på 117 hektar blev grundlagt i 1998 med støtte fra WWF og er hjemsted for flere end 220 forskellige dyrearter. Fugle er den primære attraktion, med sorte storke og sjældne rørdrum. Tag ud til udsigtspunkterne på nogle af de fine stier for at opleve den fantastiske udsigt.

Piombino er en by som byder på fantastiske udsigter, unikke indblik i historiens gang, og muligheden for at opleve livet til fulde. Uanset hvor længe du har planer om at være her kan du være sikker på, at indtrykkene vil vare resten af livet.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Regione Toscana

TPT – Toscana Promozione Turistica

Via Vittorio Emanuele II, 62-64
50134 Firenze

T: +39 055 462801

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Italiens turistkontor

#Touristboard Italy Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome T: (+39) 06 497 11 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE Oplev Italien Fra Toscanas bølgende bakker til Roms ældgamle porte,...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Italien

#Italien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Italien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Italien

#Foodie Italien Foodie Video Mad i Italien Når folk tænker på Italien, er en af ​​de første ting, der kommer til at tænke på maden. Italienerne tager...
FAQ Wiki og fakta om landet

Italien i historiebøgerne

#History Italiens historie video Historie kort fortalt Hulemalerier er blevet opdaget i Lombardiet-regionen i Italien, hvilket tyder på, at mennesker har beboet landet siden mindst det 8....
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Italien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#italy #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Piombino
overcast clouds
12.2 ° C
13.9 °
9.5 °
58 %
1.3kmh
99 %
ons
12 °
tors
12 °
fre
12 °
lør
11 °
søn
12 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Piombino #iPiombino #VisitPiombino #mytuscany #InstaTuscany #VisitTuscany #ToscanaOvunqueBella #Italy #VisitItaly #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Piombino
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her