Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Pilisvorosvar

Ungarn

#Hungary Rejser til Ungarn Ungarn er måske ikke det største land, du vil vælge at besøge i år, men det betyder ikke, at der ikke er...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Pilisvorosvar

Pilisvörösvár er en lille by i Ungarns Pest provins, få kilometer fra hovedstaden. Følger du vejen er det let at finde til byen som har masser at byde på, både for besøgende som er på udforskning og seriøse turister.

En af de bedste grunde til at besøge Pilisvörösvár er byens mange musikbegivenheder om sommeren. Byens Bibliotek byder som regel på klassiske koncerter hvor hovedinstrumenterne er fløjte, violin, og klaver.

En af Pilisvörösvárs unikke attraktioner er dukkemuseet i Red Petersburg. Her kan du se mere end 400 dukker påklædt i forskellige udgaver af den lokale påklædning. Det er første gang at byen har udstillet en hel samling på ét sted. Herbszt Györgyné brugte næsten 40 år på at samle dukkerne, så ved at besøge museet hylder du hans indsats. Hvis du er interesseret i at se udstilling alene, så ring til museet for at arrangere en rundvisning.

Når man nævner Pilisvörösvár kommer de fleste i tanke om de mange muligheder for medicinsk turisme byen byder på. Hvis du har brug for overkommelige tandimplanter eller gerne vil have en fedtsugning som du ikke har råd til derhjemme, så bør du overveje at få det gjort i Pilisvörösvár. Uanset hvilken slags medicinsk procedure du har brug for eller gerne vil have, så er der højst sandsynligt en læge i Pilisvörösvár som kan hjælpe.

Pilisvörösvár byder på en mulighed for at opleve Ungarn i sin mest autentisk udgave, lige fra at se solopgangen på de brostensbelagte gader til at slutte natten af på en bar i Sramli. Der er mange moderne byer som byder på globaliseret underholdning, men i Pilisvörösvár har du mulighed for at opleve det manglende element – chancen for at se hvordan Ungarn er vokset som en nation igennem tiderne.

Godt nok ligger Pilisvörösvár lidt af vejen og byen betragtes ikke som en turistdestination af de fleste, men derfor har den alligevel meget at byde på. Hvis du er på udkig efter et roligt sted at holde ferie, så er Pilisvörösvár uden tvivl et fantastisk sted at besøge.

Rejser til Pilisvörösvár, Ungarn

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Pilisvörösvár og Ungarn.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Ungarns turistkontor

#Touristboard Hungary Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE INSTAGRAM PINTEREST #Hungary #visitHungary #iHungary #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Ungarn

#Ungarn #Covid19 Coronavirus status / statistik - Ungarn Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Ungarn

#Foodie Ungarn Foodie Video Mad i Ungarn Traditionelle retter er normalt centreret omkring kød, grøntsager, frugt, brød og ost. Ungarsk mad er også kendt for at være...
FAQ Wiki og fakta om landet

Ungarn i historiebøgerne

#History Ungarns historie video Historie kort fortalt Ungarn har været beboet med forskellige stammer og grupper som kelterne og romerne. Magyarerne, en lille nomadegruppe, der oprindeligt kom...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Pilisvörösvár
few clouds
24.6 ° C
25.3 °
23.8 °
51 %
1.9kmh
22 %
søn
24 °
man
35 °
tirs
31 °
ons
30 °
tors
26 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
PILISVOROVAR
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Pilisvorosvar #iPilisvorosvar #VisitPilisvorosvar #Hungary #VisitHungary #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her