Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Pierre

USA Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

USA

#USA Rejser til USA USA er hjemsted for en af de mest alsidige topografier i hele verden. Du kan udforske alle de historiske kolonier langs østkysten, eller...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Pierre

Pierre var en lille og meget behagelig by at besøge i den tidlige del af det 19. århundrede som en vellykket pelshandel. Det var en etableret by i 1850’erne og hovedstaden i den nyoprettede South Dakota-stat i 1890 og har en lilleby stemning forstærket af dens rigelige victorianske bygninger.

Dem med en udlejningsbil rådes til at tage en dag ud og køre langs denne strækning af den lange indianske naturskønne byvej, der passerer et usædvanligt smukt, robust landskab. Udendørs aktiviteter er også rigelige rundt omkring i byen, hvor vandrestierne på Framboise Island er en god distraktion langs Missouri-floden. Af interesse var den berømte Lewis og Clark Expedition faktisk i nærheden i flere nætter tilbage i de tidlige år af 1800’erne.

I dag er Pierre pulserende, trendy og bestemt tiltalende med sin imponerende South Dakota Capitol Building, der skiller sig ud på skyline, komplet med sin enorme tårnhøje kuppel.

Pierre er langt fra at være en storby, og for mange er dens intime natur meget en del af dens turistappel. Der er en række ganske anstændige attraktioner baseret her, selvom nogle ligger i forstæderne og derfor kræver transport for at nå. South Dakota Discovery Center og Aquarium ligger ved siden af ​​Hipple Park og Steamboat Park og lige over for Missouri-floden på West Sioux Avenue og har mange uddannelsesmæssige udstillinger af videnskabelig karakter. Forbundet af Poplar Avenue ligger La Framboise Island midt i floden og består af både engarealer og skovområder og huskes for at være nævnt i 1804-tidsskrifterne Lewis og Clark.

Bortset fra det svær at gå glip af kuplede South Dakota Capitol er flere andre bemærkelsesværdige seværdigheder spredt rundt i centrum af Pierre og videre. Et stenkast fra Capitol er mindesmærket for 2. verdenskrig, der stolt står på East Broadway Avenue og består af store bronzestatuer af soldater. Mindesmærket har en særlig attraktiv indstilling ved siden af ​​Capitol Lake og ledsages af den flammende springvand. Yderligere monumenter ligger ved søen, såsom mindesmærket for retshåndhævelsesofficer og også Memorial of Fighting Stallions. På den nordlige side af Pierre, tæt på East Shore Recreation Area og Oahe Dam, er det hvidkalkede Oahe-kapel, der dateres tilbage til 1870’erne og blev bygget på stedet for en gammel Arikara indisk landsby. Sydøst for byen resulterede oprettelsen af ​​den store Big Bend-dæmning i begyndelsen af ​​1960’erne i dannelsen af ​​Sharpe-søen, og denne ekspansive sø er blevet et regelmæssigt tilholdssted for både lokale og turister med både sejlads, fiskeri og yderligere tilbud af rekreativ karakter.

En håndfuld museer er det bedste, som denne lille hovedstad kan klare, selvom det, der tilbydes, bestemt er mere end værdig noget tid og opmærksomhed. South Dakota National Guard Museum ligger på østsiden af ​​Pierre centrum, hvor skærme inkluderer en række artefakter relateret til hæren og Air National Guard og information om større amerikanske konflikter, herunder borgerkrigen, den spanske amerikanske krig, verdenskrigene, Korea, Vietnam og Irak. På South Dakota Cultural Heritage Centre on Governors Drive er der tre tilstødende gallerirum, hvor udstillinger med tema er dedikeret til tidligere indianere fra området, gamle vestlige skurke og regionens tidlige pionerer. Ved siden af ​​Fort Pierre, på den modsatte vestlige side af Missouri-floden, finder du Verendrye Museum, en kulturinstitution, der blev grundlagt i den sidste del af 1960’erne af Historical Society of Old Stanley County.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

South Dakota Tourism

South Dakota Department of Tourism

T:

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

USAs turistkontor

#Touristboard USA Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #USA #visitUSA #iUSA #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

USA valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 1¢, 5¢, 10¢ cent $¼, $½, $1 Dollar$1, $1, $5, $10, $20, $50, $100 Dollar USA National Bank #USA #Dollar #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Pierre
clear sky
2.5 ° C
2.5 °
2.5 °
75 %
3.6kmh
1 %
fre
11 °
lør
7 °
søn
7 °
man
-2 °
tirs
-3 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Pierre
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Pierre #iPierre #VisitPierre #SouthDakota #VisitSouthDakota #USA #VisitUSA #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her