Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Phuket

Thailand Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Phuket

#Phuket Rejser til Phuket Phuket ligger sig på en øen af samme navn. Byen har længe været en favoritdestination blandt internationale besøgende og dens natteliv er...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Phuket Video

Anbefalede luksushoteller

Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster.

Oplev Phuket

De siger, at den smukkeste perle i Andamanhavet er Phuket. Øen blev opdaget af backpackere i begyndelsen af ​​1980’erne. Fra da af blev det en af ​​de mest populære øer i verden for sine smukke lange sandstrande og den brede vifte af aktiviteter. Mange af verdens bedste dykkersteder er spredt rundt i Phuket og dets nærliggende øer. Herfra kan dykkere hurtigt og nemt nå den berømte Similian og Phi Phi øhav. Øen tilbyder også flere baner i høj klasse i meget god stand til golfspillere. Ikke at glemme er strækningen langs den berømte Patong Beach med sit glitrende natteliv, gademarkeder og mange restauranter. Det er mere støjsvagt på de nærliggende strande som Kata, Karon, Nai Harn og Kamala. Mange kendere i Thailand undgår Phuket på grund af nattelivet, men vi kan forsikre dig om, at øen har meget mere at tilbyde.

Ton Sai vandfald

Vandfaldet ligger ca. 22 km fra Phuket by og kan nås via en junglesti. Mellem kaskaderne danner det flere små opsamlingsbassiner, hvor det er muligt at tage et bad. Dette bør dog tages med forsigtighed i regntiden mellem maj og oktober på grund af de stærke strømme. Fra vandfaldet fører en lille sti gennem det tætgroede område, hvor naturen har forskellige overraskelser i vente.

Fra Thepkasattri Road i Phuket by er det cirka 3 kilometer længere nord. Meget af den traditionelle sydthailandske kultur demonstreres og udstilles omkring grunden. Ud over folkedanse og en orkidéhave er der også thailandske boksning, alvetræning og en udstilling af kunsthåndværk at beundre.

Wat Chalong

Det største og vigtigste buddhistiske tempel på øen ligger i den sydlige udkant af Phuket by. Templet er meget æret og respekteret af den lokale befolkning. Blandt andet har tempelkomplekset en statue af Luang Por Cham, munken, der fik status som en helt gennem sin hjælp under det kinesiske oprør. Der er gratis adgang til templet, men mindre donationer er velkomne.

Ø og dykningsture

Ture til de omkringliggende øer kan bookes hos de mange rejsebureauer. De mange dagsture går for det meste til Coral Island, Phi Phi Islands, Phang Nga Bay, Similian og Surin øhav. Dykkerbutikkerne på øen tilbyder en bred vifte af dyk- og snorkelture til de forskellige øer.

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Forbud og restriktioner mod E-cigaretter

Flere og flere rygere skifter fra normale cigaretter til e-cigaretter af forskellige årsager. Men husk på at i nogle lande er e-cigaretter forbudt, i...
Lufthavnsinformation med live opdaterede afgangs og ankomst tavler

Phuket International Airport

#HKT #Airport Phuket International Airport Thailand Airport Website IATA: HKT ARRIVAL DEPARTURES Airport Information, Airport Transfer, Hotel, Transport Links, City Guide, Tourist Information, Live Arrivals, Live Departures, Contact Information Phuket International Airport Arrivals powered by...

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Phuket #Thailand #5Hotel #LuxuryHotels #LuxuryVacation #WellnessVacation #TopHotels

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her