Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Philipsburg

Sint Maarten Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Sint Maarten

#Sint Maarten Rejser til Sint Maarten Sint Maarten er officielt den “hollandske side” af øen Saint Martin. Den ligger i den nordøstlige del af det Caribiske...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Philipsburg

Philipsburg er beliggende på den hollandske side og fungerer som hovedstad i Sint Maarten. Det er placeret på en tynd landtange, der er mellem Great Salt Pond og Great Bay. Med kun 1.400 fuldtidsbeboere er det en af ​​de mindste hovedstæder i verden.

Øen Saint Martin blev observeret af Christopher Columbus i 1493. På tidspunktet for synet var der en Arawak-bosættelse på øen. Byen Philipsburg blev først grundlagt i 1763, da John Philips, mens han arbejdede med den hollandske flåde, skabte en handelsafvikling.

På grund af sin placering i en regnskygge venter der masser af solskin og tørt vejr på besøgende i Philipsburg. Det gør de mange strande, der omgiver samfundet, til en af ​​dets største attraktioner. Atmosfæren langs hver strand er veludviklet, og mange tilbyder barer, caféer og restauranter at nyde. På en varm dag føles intet bedre end en frisklavet frossen cocktail.

Vandsport er også en del af eventyret under et ophold i Philipsburg. Hver strand byder på svømmemuligheder. Snorkling er i verdensklasse mange steder. Der er også flere gode dykkersteder rundt omkring i området. Prøv Orient Bay, et havreservat under vandet, hvis du kun kan vælge et sted under dit ophold.

Giv dig tid til at opleve stranden ved Maho Bay. Det er i slutningen af ​​lufthavnens landingsbane, hvilket betyder, at store fly flyver kun få meter over stranden. Det er helt sikkert en enestående oplevelse.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Philipsburg
scattered clouds
30.5 ° C
31 °
30.1 °
72 %
4.6kmh
40 %
søn
30 °
man
28 °
tirs
27 °
ons
27 °
tors
28 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Philipsburg
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#SintMaarten #Philipsburg #iPhilipsburg #visitPhilipsburg #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her