Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Philadelphia

USA Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

USA

#USA Rejser til USA USA er hjemsted for en af de mest alsidige topografier i hele verden. Du kan udforske alle de historiske kolonier langs østkysten, eller...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Philadelphia

Philadelphia er et af USA’s ældste storbyområder, og blev grundlagt i 1682 af William Penn som kvækerkoloni. Det er en by, der har haft en grundlæggende rolle i USA’s dannelse og udvikling, idet den har tjent som hjemsted for Uafhængighedserklæringen, de Kontinentale Kongresser og selv som hovedstad for det nye land i kort tid.

Det meste af det, du ser i Philadelphia har historiske Americana overtoner og tager besøgende på en tur af, hvordan USA blev dannet og nu udvikler sig. Mange af de historiske steder, du kan se i byen, ligger alle på et centralt sted, der gør det nemt at se det hele meget grundigt over et par dages tid. De vigtigste steder at standse er bl.a. Frihedsklokken, Independence Hall, Philadelphia Museum of Art. Du vil også finde mange statuer og buster af Ben Franklin, efterhånden som du ser hvert sted.

Derefter skal du tage ud af byen for at udforske Valley Forge. Denne historiske nationalpark er det præcise lejrsted, hvor den Kontinentale hær overvintrede det første år efter USA erklærede sin uafhængighed. Der er masser af vidt åbne steder at nyde på en solrig dag og muligheder for at se vilde dyr overalt. Der går en smuk vej gennem parken, som er endnu sjovere, hvis man er på cykel.

Det kan også anbefales at besøge Philadelphia Zoo. Det er den ældste i USA og har mange familievenlige aktiviteter, man kan nyde. Mange af stierne i parken er lavet af de oprindelige mursten. Philadelphia er en by, der bringer det bedste ud af enhver. Bestil en cheesesteak, tag nogle komfortable sko, og få en fantastisk amerikansk oplevelse.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Pennsylvania Tourism

Commonwealth of Pennsylvania
Department of Community and Economic Development

T:

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

USAs turistkontor

#Touristboard USA Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #USA #visitUSA #iUSA #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

USA valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 1¢, 5¢, 10¢ cent $¼, $½, $1 Dollar$1, $1, $5, $10, $20, $50, $100 Dollar USA National Bank #USA #Dollar #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Philadelphia
broken clouds
28.9 ° C
31 °
26.8 °
68 %
3.6kmh
75 %
søn
32 °
man
33 °
tirs
33 °
ons
31 °
tors
30 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Philadelphia
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Philadelphia #iPhiladelphia #VisitPhiladelphia #Pennsylvania #VisitPennsylvania #USA #VisitUSA #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her