Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Peterborough

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Peterborough

Som en vigtig by nord for London er Peterborough en fantastisk lille by at udforske. Med et centralt fokus på familieaktiviteter samt muligheder for par, tilbyder Peterborough -ferier valgmuligheder for en lang række aldre.

Byen Peterborough, der ligger ved floden Nene, byder på en vidunderlig blanding af moderne byområder og frodigt grønt engelsk landskab. Dette interessante sted indeholder flere kulturelle destinationer, shopping hotspots og masser af steder for børnene, hvilket betyder, at Peterborough er fantastisk til familier.

Grundlaget for enhver god ferie i Peterborough er god indkvartering. Der er en række kvalitetshoteller spredt ud over byens centrum plus et par dejlige bed and breakfasts lige uden for byen, især i Whittlesey og Hampton Hargate. Med fantastisk Peterborough indkvartering har feriegæster potentialet til at nyde den dejlige oplevelse af det engelske landskab med en avanceret storby kun en kort køretur væk.

Hovedtrækningen i Peterborough er Peterborough -katedralen, men der er også store shoppingområder som Queensgate Mall og turistmål som Nene Valley Railway. Peterborough flytter til landet og er tæt på en række nøgleattraktioner, der gør dette til en fantastisk feriedestination.

Seværdigheder i Peterborough

Peterborough katedralen

Denne katedral  er fra 1100-tallet er simpelthen fantastisk. katedralen har et asymmetrisk udseende med tre gigantiske buer og er et af Englands største vartegn.

Peterborough heritage trail

Katedralen danner starten på Peterboroughs kulturarvssti, som er et must under ethvert besøg. Stien omfatter Peterborough Rådhus, Museum og Kunstgalleri samt den lige så imponerende St. John the Baptist Church.

Rejser til Peterborough, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Peterborough og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Peterborough Tourist Information

Town Hall, Bridge St
Peterborough PE1 1HF

T: +44 1733 452336

www: Website Link

English Tourism Organisation

VisitBritain

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Peterborough
overcast clouds
16 ° C
16.4 °
14.9 °
67 %
3.1kmh
100 %
man
16 °
tirs
20 °
ons
17 °
tors
18 °
fre
19 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Peterborough
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Peterborough #iPeterborough #VisitPeterborough #England #VisitEngland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her