Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#PeschieraDelGarda

Italien

#Italy Rejser til Italien Det bedste i Italien Ja, det er et svært spørgsmål, men lad os prøve at kigge nærmere på det. Start med at tage...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Peschiera del Garda

Peschiera ligger i Verona provinsen og med dens placering ved Gardasøen er byen det perfekte sted at slappe af. Med de mange udforskningsmuligheder i de små landsbyer rundt omkring søen, og alt det byen i sig selv har at byde på, vil du umuligt kunne kede dig under dit besøg.

Gå en tur, se på den gamle port som stadig står og vogter over floden, og nyd hvert eneste øjeblik. Læs videre for at finde ud af, hvad din rejseplan for eksempel kan indeholde.

Følg i romernes fodspor.

Romerne bosatte sig i Peschiera længe for kristendommen for alvor begyndte at finde vej til Europa. Det er langt fra alle ruinerne som er velvedligeholdte, og de fleste var ikke engang veludviklede til at starte med, men alligevel er der noget utroligt fascinerende over at gå i fodsporene af folk som gik rundt på jorden for flere end 2.000 år siden. Nogle af de første huse i byen kan findes ved siden af San Martino kirken.

Udforsk fæstningen.

Peschiera fæstningen befinder sig på en ø i nærheden af Gardasøens udløb. Den er en af de bedst vedligeholdte fæstninger af sin art på nuværende tidspunkt. Fæstningen anvendtes til beskyttelse igennem flere end 400 år og var rent faktisk hjemsted for et militærfængsel indtil 2002. Hvis du vælger at besøge byen om vinteren vil du højst sandsynligt støde på nogle af de mange ænder som flyver hertil når det bliver for koldt nordpå.

Forbered dig på at blive fuglekigger.

Gardasøen er en beskyttet vandredestination for fugle, hvilket betyder, at du med lethed vil kunne se en fugl eller to som du aldrig har set før. Hvis du aldrig før har prøvet kræfter med fuglekiggeri er Peschiera det perfekte sted at starte.

Derudover byder Peschiera også på muligheden for at udforske styltehjem fra omkring år 5.000 f.v.t. Hvis du aldrig har set noget lignende kan vi love dig for, at det er en fascinerende oplevelse. Som så mange andre før dig vil du med sikkerhed opleve, at der er noget helt særligt over Peschiera. Planlæg din rejse hertil så snart som muligt, så du ikke går glip af noget som helst.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Regione del Veneto

Direzione Promozione Economica e Internazionalizzazione

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Italiens turistkontor

#Touristboard Italy Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome T: (+39) 06 497 11 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE Oplev Italien Fra Toscanas bølgende bakker til Roms ældgamle porte,...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Italien

#Italien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Italien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Italien

#Foodie Italien Foodie Video Mad i Italien Når folk tænker på Italien, er en af ​​de første ting, der kommer til at tænke på maden. Italienerne tager...
FAQ Wiki og fakta om landet

Italien i historiebøgerne

#History Italiens historie video Historie kort fortalt Hulemalerier er blevet opdaget i Lombardiet-regionen i Italien, hvilket tyder på, at mennesker har beboet landet siden mindst det 8....
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Italien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#italy #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Peschiera del Garda
moderate rain
3.8 ° C
4.9 °
1.7 °
89 %
5.1kmh
75 %
ons
6 °
tors
5 °
fre
6 °
lør
7 °
søn
7 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#PeschieraDelGarda #iPeschieraDelGarda #VisitPeschieraDelGarda #Italy #VisitItaly #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

PeschieraDelGarda
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her