Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Perth

Australien

#Australia Rejser til Australien Umiddelbart føles en rejse til Australien som et besøg til et hvilket som helst andet europæisk eller vestligt land – der sælges...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Perth

Hvis du vil opleve det bedste af det vestlige Australien, så er Perth byen til at besøge. Det er noget isoleret by, så den har udviklet en stærk lokal kultur, der er blomstrende og unik.

Du finder de lokale musikere udgør rygraden i livet i denne by med mange regelmæssige koncerter. Mange musikere fra Perth er nået langt med internationale musikkarrierer på grund af erfaringen fra den lokale musikkultur.

Du finder Perth tilbyder tre centrale steder med seværdigheder og underholdning: Swan River området, kystområdet og Fremantle, det sidste er byens centrum. Den bevarede arkitektur i byens centrum fanger øjnene øjeblikkeligt og tilbyder en oplevelse, som føles næsten victoriansk i arkitektur. Du finder vandreture, cykling og andre udforsknings muligheder, spørg i turistinformationen.

Perths museer er lige så unikke som den lokale kultur. Et af de bedste er Western Australia Maritime Museum, som indeholder lokale genstande og genstande fra regionen. Du vil også finde Australia II som vandt America’s Cup i 1983 på udstilling, sammen med en australsk marine ubåd. Et hærmuseum, et videnskabsmuseum og specielle bygninger som en gammel mølle.

Hvis du væk fra de mest besøgte turistområder, så prøv at tilbringe en eftermiddag i Kings Park. Det er en af ​​de største byparker i verden på over 400 hektar. Du finder mange skulpturer, legepladser og stier i hele rummet. Find en ledig bænk og betragt floden og hav så en afslappende eftermiddag.

Perth er nok isoleret fra det australske samfund, men det er også en af ​​de bedste måder at nyde autentisk Australien på. Du vil føle dig selv hjemme her.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Western Australia Tourism

WA Visitor Centre
55 William Street
Perth, Western Australia 6000

T: +61 8 9483 1111

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Australiens turistkontor

#Touristboard Australia Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Australia #visitAustralia #iAustralia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Australien valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 5, 10, 20, 50 cent $1, $2 Dollar$5, $10, $20, $50, $100 Reserve Bank of Australia (National Bank)#Australia #dollar #aud #currency

City Tour Perth – Video

#Perth Perth Citytour Video   #Perth #Australia #Citytour #Citywalk

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Perth
scattered clouds
14.1 ° C
17.3 °
12 °
81 %
4.6kmh
40 %
søn
16 °
man
17 °
tirs
14 °
ons
16 °
tors
19 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Perth
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Perth #iPerth #VisitPerth #WesternAustralia #VisitWesternAustralia #Australia #VisitAustralia #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her